Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2017, 16:50
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Chýba ti odhodlanie ísť športovať? Ak sa ti práve nechce, nasledujúce Instagramy modeliek ťa nakopnú

MOTIVÁCIA ŠPORT
Uložiť Uložené

Za úžasnými postavami modeliek je často tvrdá práca a hodiny strávené v posilňovni. Inšpiruj sa našim výberom.

Každému z nás sa to občas stane. Permanentka do fitka kúpená, no odhodlanie ísť cvičiť nie a nie prísť. Ak ti práve chýba motivácia, potom tento článok je presne to, čo potrebuješ. Vybrali sme pre teba ďalšie štyri profily krásnych modeliek, ktoré na svoj Instagram rady postujú inšpirujúce snímky či videá svojich workoutov. Ukazujú nám, že za ich dokonalými postavami sú najmä dlhé hodiny strávené v posilňovni. Veríme, že ak bude nabudúce zlé počasie alebo sa ti len jednoducho nebude chcieť ísť, pohľad na nasledujúce profily ťa dostatočne nakopne. Dosť už bolo slov, poďme na to.


@shaninamshaik

Profil tejto Victoria’s Secret modelky je rozhodne plný inšpirácie. Shanina Shaik sa venuje pilatesu, joge, ale aj boxu či rôznym workoutom s vlastnou váhou. Napriek tomu, že je táto austrálska kráska neustále na cestách, na cvičenie si dokáže nájsť čas vždy.

@adrianneho

Adrianne Ho je asi najviac fresh a fit modelka na Instagrame. Kráska z kanadského Toronta miluje zdravý životný štýl a  aktívne sa venuje thajskému boxu, behu, turistike, tenisu či rôznym workoutom vonku alebo vo fitku. Naozaj široký záber, čo povieš?

@laisribeiro

Stálica z Victoria’s Secret nás takisto zaujala aktívnym životným štýlom. Brazílska kráska Lais Ribeiro preferuje kardio cvičenia s tanečnými prvkami, pilates, box, ale aj chôdzu po uliciach New Yorku.

@dogpound

Profil Dogpound síce nepatrí žiadnej modelke, no nájdete ich tu plno. Adriana Lima, Romee Strijd, Alexis Ren, Josephine Skriver, Taylor Hill, to je len zlomok krások, ktoré chodia do tejto posilňovne situovanej v New Yorku. Dogpound je obľúbené miesto najmä u anjelikov Victoria’s Secret a nepochybujeme o tom, že vás dostatočne motivuje.

 

Príspevok, ktorý zdieľa DOGPOUND (@dogpound),  

Domov
Zdieľať
Diskusia