Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2017, 14:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Za 90 sekúnd brutálne zničil svojho prvého súpera v MMA lietajúcim kolenom. Protivník sa zo zeme zbieral ešte poriadne dlho

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tywan Claxton nemal žiadne zľutovanie.

Začať kariéru na okruhu MMA nie je žiadna zábava, pretože bojovníkom stačí sekundová strata koncentrácie a odrazu ich čaká presne mierený kop či úder do hlavy. Američan Tywan Claxton využil podobnú stratu koncentrácie svojho súpera Jonathana Bonillu-Bowmana, keď sa vôbec po prvýkrát vo svojej kariére predstavil v oktagone v rámci organizácie Bellator a rovno ohúril všetkých prítomných divákov, ktorí so zatajeným dychom sledovali, ako dvíha koleno a uštedruje súperovi tvrdý kop.

Jonathan nemal žiadnu šancu, pretože Tywan svoj kop kolenom predviedol tak perfektne, že mu ešte viac ako minútu trvalo pozviechať sa z podlahy a do šatne ho museli odprevadiť aj asistenti, pretože jeho hlava s určitosťou na chvíľu stratila pojem o mieste a čase. Iba 24-ročný Tywan vďaka lietajúcemu kolenu, ako je kop známy v MMA komunite, získal zo dňa na deň nečakanú popularitu a určite sa bude tešiť na ďalšie predstavenie v organizácii Bellator, pretože v tom prvom zanechal veľmi dobrý dojem.

Domov
Zdieľať
Diskusia