Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2017 o 9:47
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dočkáme sa štvrtej série mysteriózneho seriálu Twin Peaks od Davida Lyncha? Tvorcovia túto možnosť nevylučujú

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aká veľká je šanca, že sa do obľúbeného mestečka znova vrátime?

David Lynch sa tento rok medzi divákov vrátil úspešným pokračovaním Twin Peaks (našu recenziu si môžete prečítať tu). Lynch síce vyhlásil, že s aktívnou režisérskou kariérou končí, ale podľa jeho kolegu Marka Frosta by sme sa štvrtej série obľúbeného seriálu skutočne mohli dočkať. Prvé dve série sa stali fenoménom a jedným zo symbolov televíznej pop-kultúry 90. rokov.

Hladiny pokojného mestečka vtedy rozčerila záhadná a brutálna vražda miestnej študentky Laury Palmer (Sheryl Lee). Špeciálny agent Dale Cooper (Kyle MacLachlan) mal za úlohu túto hádanku vyriešiť. Seriál umne kombinoval prvky soap-opery, mysterióznej kriminálky, surrealistických výjavov a hororu. Laura Palmer sa dokonca dočkala aj filmového prequelu Twin Peaks: Fire Walk With Me. Ten sa síce v dobe premiéry stretol s kritickými ohlasmi, neskôr ho však dokázali doceniť kritici aj diváci.

Dočkáme sa štvrtej série mysteriózneho seriálu Twin Peaks od Davida Lyncha? Tvorcovia túto možnosť nevylučujú
Zdroj: Showtime

Štvrtá séria samozrejme vôbec nie je istá, tým menej dátum, kedy by sme sa jej mohli dočkať. Frost však pre IndieWire povedal, že tá možnosť tu stále je. „Ešte som sa nerozhodol,“ povedal. „Myslím ale, že je to stále otvorená otázka. Určite o nej uvažujú aj v Showtime.“

Pokračovanie nevylúčil ani samotný David Lynch. „Niečo také musíte ale dlho a dôkladne zvážiť,“ dodal Frost. „Rozhodneme sa, keď bude správny čas. Zatiaľ rozhodne nie je potrebné na ďalšiu sériu tlačiť.“ Pokiaľ ste sledovali tretiu sériu, tak viete, že mnoho otázok ostalo otvorených. Bolo by teda zaujímavé sledovať, kam by sa tvorcovia v pokračovaní posunuli. Čo hovoríte na potenciálny návrat do Twin Peaks? Myslíte, že tretia séria bola dôstojnou rozlúčkou alebo by ste si dali pokračovanie?

Domov
Zdieľať
Diskusia