Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 19:19
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Spoznajte členov Justice League vďaka dvojici čerstvých ukážok a pripravte sa na megalomanskú akciu, ktorá nepozná hraníc

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Batman, Wonder Woman, Cyborg, Aquaman a Flash sú už pripravení na to, aby nás už o mesiac ohúrili tímovkou obrovských rozmerov. Ste pripravení na návštevu kina?

Komiksová tímovka s názvom Justice League sa v poslednom období pripomenula toľkými trailermi, televíznymi spotmi a rôznymi inými lákadlami, že už snáď každý z nás musí mať pomerne jasno v tom, či do kina zájde, alebo nie. Ak sa však medzi vami stále nájdu jedinci, ktorí ešte nie sú úplne rozhodnutí, možno vám pomôže dvojica nižšie priložených videí so slovenskými titulkami.

Tie sa totiž okrem záberov priamo z filmu sústreďujú najmä na jednotlivých hereckých predstaviteľov. Ben Affleck, Gal Gadot, Ray FisherJason Momoa a Ezra Miller vám teda postupne priblížia svoje superhrdinské postavy, ich schopnosti a reč bude aj o tímovej dynamike. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 16. novembra (listopad) 2017 a pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné o obsadení či samotnom príbehu, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Presvedčili vás dnešné ukážky?

Druhé video sa už prevažne venuje iba samotnému Aquamanovi

Domov
Zdieľať
Diskusia