Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2017, 17:05
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Dvaja tínedžeri boli zatknutí po streľbe pri mieste natáčania The Equalizer 2

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Našťastie nikto neprišiel o život.

V sobotu krátko po polnoci počas natáčania The Equalizer 2 s Denzelom Washingtonom došlo k streľbe, pri ktorej boli zranení dvaja ochrankári. Obaja to našťastie prežili. Neutrpeli žiadne život ohrozujúce zranenia a z nemocnice boli prepustení krátko po ošetrení. Dvaja mladí strelci Dionte Martinez (18) a Thomas Perkins (18) boli obvinení z pokusu o vraždu a protizákonného držania zbraní a streliva. The Hollywood Reporter prezradil, že dvojica rýchlo opustila miesto činu. Pár sa podarilo identifikovať, keď sa v rovnakom oblečení, ktoré sedelo na popis strelcov, objavili na Snapchate krátko pred incidentom. Kusy oblečenia sa našli opustené neďaleko miesta činu.

Páchateľov zadržali vo štvrtok, kedy po ich identifikácii zistili, že obaja už majú v registri trestov zaplnené tri strany zahrňujúce držanie zbraní. Polícia si nemyslí, že ochrankári boli priamym cieľom útoku a čin považujú za náhodný prejav násilia. Právnici oboch mladíkov obvinenia popierajú. K situácii by sa mal vyjadriť aj samotný Denzel Washington. Ohľadom incidentu však nevyšlo žiadne vyhlásenie od Columbia Pictures alebo Sony Pictures. The Equalizer 2 sa naďalej natáča podľa rozvrhu a premiéra je naplánovaná na 3. augusta (srpna) 2018.

 

Dvaja tínedžeri boli zatknutí po streľbe pri mieste natáčania The Equalizer 2
Zdroj: Columbia Pictures

Domov
Zdieľať
Diskusia