Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2017, 2:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Spin-off Rýchlo a zbesilo s Hobbsom a Deckardom v podaní Dwayna Johnsona a Jasona Stathama uvidíme v roku 2019. 9. diel série o rok neskôr

FILMY A SERIÁLY HOBBS AND SHAW RÝCHLO A ZBESILO 9
Uložiť Uložené

Tyrese Gibson prilieva olej do ohňa, zatiaľ čo Dwayne a Vin hasia možný požiar.

So sériou Rýchlo a zbesilo to nie je až také ružové, ako by sa mohlo zdať. Iste, aj osmička zarobila vyše miliardy dolárov (presnejšie 1,2), avšak v USA to bolo chabých 200 miliónov, takže až také rekordné zisky z toho Universal nemalo. Navyše hrozila odchodom aj Michelle Rodriguez (Domova manželka Letty), ktorej sa nepáčilo, ako séria zaobchádza so ženskými postavami (Vin Diesel jej dal verejne za pravdu, ale odvtedy bolo ticho, takže jej možno dohovoril). Prirátajte si k tomu hlasné špekulácie a informácie o tom, že na natáčaní Fast 8 si Vin a Dwayne veľmi nerozumeli a nie je náhoda, že spolu veľa scén nemajú.

Olej sa prilial do ohňa v momente, kedy sa začalo hovoriť o spin-offe pre postavy Dwayna Johnsona a Jasona Stathama, Hobbsa a Deckarda. Nebudeme si klamať, obaja sériu ťahajú a majú množstvo úžasných scén (Stathamova scéna v lietadle bola skvelá), nehovoriac o chémii medzi hercami. Tento spin-off by teda privítal každý,a to vrátane samotného štúdia, ktoré teraz oficiálne ohlásilo dátum jeho premiéry. Ťažko povedať, či Vin Diesel a producenti so scenáristom potrebovali viac času na vyladenie 9. dielu, ale skôr sa prikláňame k možnosti, že štúdio uprednostnilo spin-off, a tak sa 9. diel odložil o celý rok. Ani jeden z projektov zatiaľ nepozná meno režiséra, no hovorí sa o návrate Justina Lina pre hlavnú sériu, pričom Shane Black by zase mal natočiť spin-off. Je však nepravdepodobné, že to stihne, keďže viac ako polovicu roka 2018 strávi dokončovaním Predátora. Nuž, necháme sa prekvapiť. 

Spin-off Rýchlo a zbesilo s Hobbsom a Deckardom v podaní Dwayna Johnsona a Jasona Stathama uvidíme v roku 2019. 9. diel série o rok neskôr
Zdroj: Universal

Zaujímavé na tom celom ešte je, že Tyresovi Gibsonovi sa myšlienka spin-offu vôbec nepáči a dosť sa do Dwayna pustil na instagrame, čo v štúdiu veľmi neocenia (ale nakoniec, ide o účinnú reklamu). Trochu sa im ale rúca ideológia o rodine a úžasných vzťahoch medzi všetkými kompetentnými. A len tak pre zaujímavosť, Tyrese a Ludacris taktiež dostali v minulosti ponuku natočiť vlastný spin-off. Avšak, odmietli to a sústredili sa na hlavnú sériu. 

Hobbsov a Deckardov zatiaľ nepomenovaný spin-off teda uvidíme v kinách 26. júla 2019. 9. časť série a celkom možno aj predposlednú zase 10. apríla 2020. My sa ako fanúšikovia rozhodne tešíme na oba projekty. A ako môžete vidieť v príspevku Vina Diesela, zrejme nie sú posledné, ktoré producenti a štúdio Universal ohľadom sveta Fast & Furious pripravuje. Nižšie sa môžete pozrieť na jednotlivé vyjadrenia hercov.

 

Brotherhood... and all it's complexities. This scene was filmed in Puerto Rico, I can remember it like it was yesterday. Such a beautiful island, the people were so warm and welcoming. I turned 43 that summer... and my son Vincent was born. A woman named Jan Kelly responded to a question I had asked on Facebook, 'who they would like to see me work with?' She said would love to see me work with Dwayne... I listened to her request and he became Hobbs. I know there has been a lot of speculation as to why the Fast 9 release date was pushed... but it would be unfair to say it is anyone's fault. As we plot the course to expand the Fast & Furious universe, one must be mindful to take stock of the roads we took to get here. The pillars of authenticity, family and most importantly, our loyal fan’s perspective has been instrumental in procuring success. However, like any vehicle that has run around the globe 8 times, the franchise is in need of maintenance. My good friend and the godfather of Universal, Ron Meyer has granted me the time to do just that. We have some very exciting news to share soon... stay tuned. Yours truly, Dom #FamilyAlways

Príspevok, ktorý zdieľa Vin Diesel (@vindiesel),

Anketa:
Na ktorý film sa tešíte viac?
Na Hobbsov a Deckardov spin-off
Na Rýchlo a zbesilo 9
Na Hobbsov a Deckardov spin-off
45 %
215 Hlasov
Na Rýchlo a zbesilo 9
55 %
260 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia