Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2017, 17:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kráska Jessica Chastain ako majiteľka luxusných pokerových herní bojuje v dramatickom skutočnom príbehu Molly's Game o svoj život pred súdom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisérsky debut Aarona Sorkina prichádza s ďalšou lákavou ukážkou.

Režisérsky debut brilantného scenáristu Aarona Sorkina (The Social Network, Steve Jobs) na Filmkulte pozorne sledujeme. Molly's Game nám rozpovie neuveriteľný skutočný príbeh Molly Bloom, ktorá organizovala niekoľko exkluzívnych pokerových herní. Jej zákazníkmi boli hollywoodske hviezdy, športovci, biznismeni či príslušníci ruskej mafie. Vo svojom riskantom podnikaní často kráčala na hrane zákona, takže niet divu, že bola jednej noci zatknutá agentmi FBI. Jej jediným spojencom sa stáva obhajca Charlie Jaffey, ktorý zisťuje, že za príbehom je v skutočnosti viac než sa na prvý pohľad zdá.

V hlavných úlohách si vychutnáme špičkových hercov na čele s Jessicou Chastain či Idrisom Elbom. Doplnia ich aj Kevin Costner, Michael Cera, Jeremy Strong či Chris O'Dowd. Trailer potvrdzuje, že nás čaká typický sorkinovsky vybrúsená dialógová a scenáristická prepracovanosť, navyše sa zrejme nemusíme báť ani o herecké výkony. Recenzie Sorkinovho debutu sú zatiaľ pozitívne, zdá sa teda, že dostaneme poctivú životopisnú drámu. Americká premiéra je stanovená na 22. novembra (listopad) 2017, diváci v Česku si ju budú môcť vychutnať 23. novembra (listopad) tohto roku. Slovenská premiéra doposiaľ nebola stanovená.

Kráska Jessica Chastain ako majiteľka luxusných pokerových herní bojuje v dramatickom skutočnom príbehu Molly's Game o svoj život pred súdom
Zdroj: STXFilms
Domov
Zdieľať
Diskusia