Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2017, 10:36
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Aston Martin pracuje na luxusnej ponorke pre vyvolených. Majstrovské dielo ohúri sci-fi dizajnom aj mastnou cenou

TECH
Uložiť Uložené

Niekto zrejme hľadá nové možnosti.

Vyzerá to tak, že renomovanej automobilke so zameraním na luxusné osobné vozidlá súčasné portfólio nestačí, pretože sa po novom chce angažovať aj vo výrobe ponoriek. Presne tak, Aston Martin poodhalil ambiciózne plány, v rámci ktorých bude spolu s jednotkou z oboru, spoločnosťou Triton Submarines, vyvíjať luxusný a striktne limitovaný kúsok pre každého poriadneho mamonára. 

Kolaborácia nesie autentický názov Project Neptune a spája odborníkov na príslušné technológie či technologické riešenia s odborníkmi na precíznu remeselnú prácu. A hoci je zatiaľ na svete iba futuristický dizajn, hneď to neznamená, že pri ňom aj skončia. Čerstvo oznámené plány síce zatiaľ hovoria iba o počiatočnej fáze, no za oponou už dávno prebiehajú dôkladné prípravy na náročný vývoj exkluzívnej ponorky pre tri osoby.

Cena, za akú by mala byť dostupná, nie je teda logicky zatiaľ známa. Keď však zoberieme do úvahy, že za projektom stojí niekto ako Aston Martin, tak netreba mať žiadne obavy. Suma viac ako určite vystrelí až do závratných výšin.

Domov
Zdieľať
Diskusia