Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2017, 13:43
Čas čítania 0:00
Marek R.

Mayweather si uctil McGregora. Vo svojom dome nechal vystaviť nádherný obraz írskeho zápasníka

ŠPORT CONOR MCGREGOR FLOYD MAYWEATHER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aj o tomto má byť o šport, o vzájomnom rešpekte.

Od súboja titanov, v ktorom si Ír McGregor a Američan Mayweather prišli na svoje nielen čo sa týka športovej stránky, ale predovšetkým tej finančnej, už uplynul nejaký ten týždeň a obaja páni si už teraz môže pohodlne užívať zarobené peniaze

Ako si iste pamätáte, počas tlačových konferencií pred samotným zápasom sme počúvali množstvo veľkohubých vyjadrení, súperi sa neustále doťahovali, no v skutočnosti sa navzájom rešpektujú oveľa viac, ako by sa na prvý pohľad zdalo. A je to jasné hlavne po tom, ako si americký boxer nechal vyzdobiť svoj dom v Beverly Hills.

Svojou najnovšou výzdobou sa stihol pochváliť na sociálnych sieťach a ako môžete vidieť, obaja aktéri boli takýmto spôsobom zvečnení. Keď na Twitteri zbadali obraz McGregora fanúšikovia írskeho bojovníka, okamžite sa im aspoň trochu vylepšil názor na Floyda. Presne takto by to ale malo vyzerať. Športoví velikáni jednoducho rešpektujú svojich súperov, lebo bez nich by sa nedostali tam, kde sú teraz. 

Domov
Zdieľať
Diskusia