Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2017, 18:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na release party Glebovho albumu nechýbal Dalyb, Dymer ani Fobia Kid. Ako vyzeral backstage a za koľko by chalani nahrali motivačnú skladbu?

REFRESHER GLEB
Uložiť Uložené

So seriálom Refresher Backstage pokračujeme po skončení festivalovej sezóny opäť, no predsa sme ešte stihli jednu outdoor akciu.

Ešte pred letom sa nám podarilo spustiť nový videoseriál, ktorý sme nazvali Refresher Backstage, aby nikomu nebolo treba podrobne vysvetľovať, o čo vlastne ide. V krátkosti, prostredníctvom tejto série dávame fanúšikom slovenského rapu možnosť nahliadnúť na miesta, kam sa počas koncertu nie je jednoduché dostať. Vždy sa snažíme ukázať vám čo najviac exkluzívneho obsahu, v rámci ktorého nechýbajú ani rozhovory s interpretmi a tiež aj zopár záberov z koncertov. Tie však samozrejme vždy odporúčame vychutnať si naživo. Ešte pred začiatkom festivalovej sezóny sme stihli vydať dva diely, a to menovite s Pil C-m a Rytmusom, ktoré sa tešili množstvu pozitívnych ohlasov. No a keďže prichádza chladnejšie počasie a čas presunúť sa do klubov, náš Refresher Backstage opäť ožíva a počas najbližších mesiacov vás vezme na veľa zakázaných miest. 

V najnovšom, treťom pokračovaní, sa presúvame na ružinovský amfiteáter, kde v sobotu prebehla release párty ku Glebovmu výbornému albumu Lavička Pimpin. Ten ste si už určite mali možnosť vypočuť a my môžeme s pokojným svedomím konštatovať, že ide o vydarený projekt. Na akcii vystúpili aj Dalyb, Fobia Kid či Dymer, ktorí boli spoločne s hlavným aktérom Glebom ochotní odpovedať nám na zopár otázok týkajúcich sa aktuálneho diania okolo ich tvorby. No a keďže milujeme investigatívu, rozhodli sme sa zistiť, za koľko by všetci chalani boli ochotní nahrať motivačnú skladbu. Viac už ale vo videu nižšie, ktoré vzniklo v réžii moderátora Šajma a kameramana Badka

Domov
Zdieľať
Diskusia