Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2017, 17:26
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Odfarbená Kim Kardashian svojimi najnovšími outfitmi opäť šokuje. Denne sa ukazuje v archívnych kúskoch luxusných dizajnérov

MÓDA
Uložiť Uložené

Kim svoju fashion game opäť o čosi povýšila. Trendu "vintage" podľahla vo veľkom štýle.

O tom, ako Kim Kardashian West miluje módu ťa snáď už netreba presviedčať. Jej vycibrený vkus ju sprevádzal niekoľkými rôznymi chodníčkami, kým si zadefinovala svoj originálny a nezameniteľný štýl. Aktuálne je ale Kim vo svojej pomyselnej top forme a najnovšími outfitmi priam vyráža dych. Jej očko sa sústreďuje najmä na archívne kúsky najrenomovanejších svetových dizajnérov, ktoré už prakticky nemáš možnosť zohnať. Tieto extrémne vzácne kúsky síce nepatria tak úplne jej, prepožičiava jej ich súkromný zberateľ David Casavant, s ktorým sme ti pred dvoma rokmi ponúkli rozsiahly rozhovor o jeho práci, ale jej osobnostná stopa je v ich kombináciách nezmazateľná.

Kožené sako od Jil Sander, ktoré navrhol vtedajší kreatívny riaditeľ Raf Simons v roku 2012

 

Príspevok, ktorý zdieľa @kimklookbook,

Košeľa od Raf Simons z roku 2003 a ľadvinka od Alexander Wang

Po boku Kendall Jenner a Hailey Baldwin vo vintage strieborných šatách od Versace

Pánske sako z najnovšej kolekcie od Vivienne Westwood

 V svetríku od Azzedine Alaia a v sukni od Calvin Klein, s vintage ľadvinkou od Miu Miu

Lesklé šaty od LaQuan Smith. Look doplňovali sandálky z kolekcie Yeezy

Čižmy opäť z kolekcie Yeezy

 

Príspevok, ktorý zdieľa @kimklookbook,

Sako od Alexander Wang

Okrem toho, manželka kontroverzného hudobníka Kanyeho Westa, ktorý je otcom jej dvoch detí, aktuálne obľubuje farbu vlasov v odtieni platinum blond. Práve z tejto farby iba pred niekoľkými rokmi dokázala urobiť obrovský svetový trend. Podarí sa jej to však i tentokrát? Zaujala ťa Kim svojim novým štýlom, alebo preferuješ jej uletené pokusy spred pár rokov? I keď občas ešte stále ponúkne pohľad na svoje odhalené telo, jej štýl prešiel tŕnistou cestou, ktorej však teraz nepopierateľne kraľuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia