Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2017 o 22:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Starčekovi jeho čivava obhrýzla palec tak, že mu ho museli amputovať. Dokonca to nebolo ani po prvýkrát

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Nešťastný majiteľ Tom sa dostal do rovnakej situácie ako pred dvomi rokmi.

O malých psoch sa často hovorí, že práve kvôli svojej veľkosti vedia byť najagresívnejšie a aj keď zvyčajne neuvidíš žiadny konkrétny dôkaz tohto tvrdenia, svokor bývalej hviezdy austrálskeho futbalu Campbella Browna Tim sa o tom na vlastnej koži presvedčil už druhýkrát. Približne pred dvomi rokmi sa jeho malá čivava Sabel, ktorú si zadovážili so svojou manželkou, v noci rozhodla pochutnať si na jeho palci na pravej nohe. Tom trpí cukrovkou, a tak si svoje nohy veľmi necíti, takže malá krvilačná čivava nemala problém hrýzť dlhé minúty a on si vôbec nič nevšimol. Až na druhý deň ráno sa zobudil v posteli plnej krvi, aby o chvíľu zistil, že mu chýba palec. Sabel nakoniec útok na svojho majiteľa prežila bez ujmy, pretože ju Tomova manželka odmietla dať utratiť, a nasledujúce dva roky poslúchala bez väčších problémov.

 

Všetko sa vrátilo do starých koľají, keď si Tim s manželkou šli pred pár dňami ľahnúť a Sabel si onedlho pochutnala aj na palci na ľavej nohe. Ako v prvom prípade, aj teraz musel Tom podstúpiť niekoľko zákrokov a aj jeho ľavý palec musel byť amputovaný, pretože Sabel zjedla nielen kusy mäsa, ale aj jeho necht a všetko navôkol. Utrateniu dokonca ujde aj teraz, avšak Tom ju už vo svojom dome trpieť nebude, a tak krvilačná čivava poputuje na jednu z austrálskych fariem, kde v noci nebude mať príležitosť obhrýzť žiadne časti ľudského tela. Zať Campbell Brown celý príbeh aj s grafickými fotografiami zverejnil na svojom Twitteri a svetu oznámil, že jeho svokor Tom to neberie až tak vážne a vie sa na svojej situácii aj zasmiať. Campbell si dokonca zažartoval, že oveľa väčšou tragédiou by bolo, keby Tom spával bez pyžamových nohavíc.




Domov
Zdieľať
Diskusia