Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2017, 19:59
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Finále siedmej série Game of Thrones možno prinesie vytvorenie skutočne nepravdepodobného spojenectva. Uznajú všetci nutnosť tohto paktu?

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Zvrhne sa stretnutie potenciálnych spojencov na krvavý masaker? Alebo všetci prítomní pochopia, že inej cesty skrátka niet?

Po šiestej epizóde siedmej série sa zdá viac než jasné, že bez koalície medzi všetkými mocnými rodmi Westerosu nemajú ľudia proti zlovestným White Walkers žiadnu šancu. Preto podľa upútavky k finálnej časti Jon Snow so svojimi spojencami hovorí o jedinej vojne, na ktorej skutočne záleží. O vojne medzi živými a armádou zla. K tomuto momentu sme sa pomaly ale isto dostávali od začiatku novej série a teraz už len môžeme hádať, či všetci zúčastnení pochopia závažnosť danej situácie, alebo aj napriek nespochybniteľným faktom (zajatý nemŕtvy) budú proti sebe kuť pikle. Nazdávame sa, že jediná osoba, ktorá by s predpokladaným návrhom na spojenectvo nemusela súhlasiť, je ako inak Cersei Lannister. Ako to vidíte vy? A myslíte, že sa v boji proti White Walkers znova objavia aj Deti lesa? No a pokiaľ by niekoho z vás zaujímalo, ako sa natáčala záverečná bitka z predposlednej časti, určite sa pozrite aj na video umiestnené pod upútavkou k finálnej epizóde.


Domov
Zdieľať
Diskusia