Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2017, 14:04
Čas čítania 0:00
Marek R.

Fanúšik zložil pesničku pre Conora McGregora. Írskeho zápasníka takáto podpora dojala a vybavil mu lístok na očakávaný zápas

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Conor si svojich verných fanúšikov váži.

Jedna zo športových udalostí roka, ak nie rovno tá najočakávanejšia, teda súboj medzi McGregorom a Mayweatherom sa už blíži a fanúšikovské základne oboch táborov taktiež stupňujú svoje prejavené sympatie. Pozornosť si zaslúži posledné dni hlavne fanúšik  Mick Konstantin, ktorý McGregorovi venoval pesničku a tá sa na Facebooku dostala zatiaľ až ku takmer trom miliónom ľuďom, čo Mick pravdepodobne nečakal.

There's only one Conor McGregor, and there's no fighter better // And he's going to knock out Floyd Mayweather // So Floyd watch out cos the Irish are comin' // You can talk all you want, but you'll do nothin!

Čo je však dôležitejšie, medzi toľkými ľuďmi sa našiel aj samotný írsky zápasník a táto pocta ho naozaj dostala. Ako sa vyjadril v rozhovore pre MMA Fighting, skladba bola výborná a chytľavá a s jej autorom sa ihneď spojili. Chystajú sa taktiež zabookovať letenku pre neho plus jednu osobu navyše, vybavia mu taktiež hotel, lístok na zápas a Conor sa taktiež vyjadril, že po zápase by sa s ním rád aj stretol. Conor môže byť skutočne rád, akých má fanúšikov a rovnako rád môže byť aj Mick, keďže teraz vie, ako si írsky bojovník svojich fanúšikov váži.

Domov
Zdieľať
Diskusia