Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2017, 16:17
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Sagan sa nezľakol ani poľštiny. Keď naňho moderátor začal s cudzou rečou, Peter mu na otázky odpovedal jeho vlastnou verziou jazyka

ŠPORT PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Peter vyhral prvú etapu Okolo Poľska a hneď k tomu pridal i rozhovor pred kamerami.

Fenomenálny Peter Sagan má pre svojich fanúšikov vždy niečo v zásobe a inak tomu nebolo ani po jeho výhre v prvej etape preteku Okolo Poľska. Za cieľovou čiarou si ho odchytil jeden z poľských moderátorov, ktorý najprv poskytol divákom televízie poľský úvod, no nakoniec sa k Petrovi obrátil v angličtine. Niekoľko viet si vymenili v tomto jazyku, no potom si moderátor všimol, že Peter viac menej rozumie po poľsky a na Saganov impulz sa začali spolu baviť práve v tomto jazyku. Po niekoľkých sekundách však vychádza na povrch, že Peťova znalosť poľštiny nedosahuje perfektnej úrovne a miesto toho na moderátora zaútočil s akousi kombináciou poľštiny a rôznych slovenských nárečí. Všetko to však zvládol na jednotku, jeho poľština je rozhodne lepšia než naša, s moderátorom si porozumeli a podľa niektorých médii si Sagan svojím prejavom získal poriadnu dávku obľúbenosti aj u poľských fanúšikov.

Domov
Zdieľať
Diskusia