Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2017, 14:14
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Partneri modeliek: Zoznámte sa s mužmi, ktorí si získali srdcia krások ako Miranda Kerr či Michaela Kocianová

Uložiť Uložené

Nasledujúci muži očarili tie najkrajšie ženy sveta.

Modelky sú na našej stránke vždy obľúbenou témou, a tak sme nezaháľali a pripravili pre vás ďalší článok, v ktorom nahliadneme trochu do ich súkromia. Pozrieme sa na mužov stojacich po boku najkrajších žien sveta. Posvietime si na niektoré súčasné a bývalé modelky z Victoria's Secret a tiež na slovenskú krásku Michaelu Kocianovú, jednu z našich najúspešnejších modeliek. Tieto ženy majú skutočne hektický životný štýl, no aj napriek tomu dokážu skĺbiť prácu so súkromím, čo musí byť častokrát náročné. Mnohé z nich našli svoje polovičky, založili si rodiny a môžu sa pochváliť dlhoročnými vzťahmi. Kto sú teda muži, ktorí si získali srdcia najkrajších modeliek planéty? 


 Evan Spiegel (Miranda Kerr)

Austrálsku supermodelku Mirandu Kerr snáď na našej stránke netreba ani predstavovať. Najmä v minulosti sme o nej písali dosť často a jej meno znamená vo svete modelingu naozaj veľa. Je bývalým dlhoročným anjelikom značky Victoria's Secret a taktiež spolupracovala asi so všetkými významnými módnymi brandmi. V minulosti bola vydatá za herca Orlanda Blooma, s ktorým má syna. A s kým tvorí pár Miranda dnes? Evan Spiegel je americký podnikateľ a spoluzakladateľ Snapchatu. V júli minulého roku ohlásili prostredníctvom Snapchatu zasnúby a 27. mája tohto roku sa zosobášili. Svadba prebehla v ich spoločnom dome v Kalifornii a my samozrejme blahoželáme.

 Johnny Dex (Devon Windsor)

Pokračujeme americkou kráskou Devon Windsor, ktorú preslávila značka Victoria's Secret. Na najkrajšej prehliadke roka VS sa prvýkrát objavila v roku 2013 a odvtedy ju na nej môžeme vídať rok čo rok. Za sebou má aj mnoho iných spoluprác so samými prestížnymi značkami. O jej partnerovi sa nám nepodarilo zistiť takmer nič. Johnny Dex si svoje súkromie prísne stráži, profil na Instagrame má privátny a výhyba sa pozornosti.

 Arran Yentob (Michaela Kocianová)

Dostávame sa k slovenskej topmodelke Michaele Kocianovej mimoriadne úspešnej aj za hranicami našej krajiny. Rodáčka z Trenčína je v súčasnoti spájaná najmä s prestížnou modelingovou súťažou Elite Model Look. Jeden z najväčších úspechov je bezpochyby jej účasť na prehliadke Victoria's Secret v roku 2007. Michaela tvorí pár so sympatickým finančníkom Arranom Yentobom. A ako môžete vidieť na modelkinom Instagrame, spoločných fotografií majú neúrekom.

Johannes Jarl (Kelly Gale)

Švédska bohyňa Kelly Gale je hviezdou magazínu Playboy, spolupracovala s magazínom Vogue a objavila sa aj na viacerých prehliadkach značky Victoria's Secret. Jej partner pochádza zo švédskeho Göteborgu a živí sa ako business developer. Svoju krásnu priateľku sprevádza takmer všade a z Instagramu usudzujeme, že radi cestujú, ale aj cvičia. Veď vo dvojici ide predsa len všetko jednoduchšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia