Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2017, 23:49
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Vybi si zlosť z diskvalifikácie Peťa Sagana v chytľavej slovenskej hre. Ak budeš klikať dostatočne rýchlo, Mark Cavendish skončí na zemi

TECH PETER SAGAN
Uložiť Uložené

Slováci vedia využiť každú príležitosť.

Slováci sú kreatívny národ, ktorý dokáže z každej situácie vyťažiť čo najviac, a tak sa s odstupom niekoľkých dní dostala do obchodu Google Play aplikácia s hlavnými postavami v podobe PetraSagana a Marka Cavendisha. Hra dostala názov Tourminator, stojí za ňou autor s menom P&T Studio a je veľmi jednoduché pochopiť, čo je jej princípom a cieľom. Ako väčšina Slovákov, aj on nesúhlasí s diskvalifikáciou nášho cyklistu z Tour de France, a aj keď je dlhoročným fanúšikom Marka Cavendisha a jeho výkony sledoval už v roku 2008, teraz sa musel postaviť na stranu Peťa Sagana.

Podstatou jeho hry je klikať na displej čo najitenzívnejšie a najrýchlejšie, aby špurtujúci Peťo získal dostatok sily zhodenie Marka z bicykla, avšak aj keď sa ti to napokon podarí, hra ti len oznámi, že si bol diskvalifikovaný. Zaujímavý nápad určite ocení množstvo fanúšikov, ktorí sa cez Peťovu diskvalifikáciu nedokážu preniesť, ale smutní zostanú užívatelia operačného systému iOS, pretože hra Tourminator je momentálne dostupná len na Androide.

Vybi si zlosť z diskvalifikácie Peťa Sagana v chytľavej slovenskej hre. Ak budeš klikať dostatočne rýchlo, Mark Cavendish skončí na zemi
Zdroj: Google Play/Tourminator
Domov
Zdieľať
Diskusia