Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2017, 12:03
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Podporovateľ teórie o plochej Zemi v Starbuckse prepadol vedca z NASA. Keď sa s ním odmietal rozprávať, obvinil ho, že neznáša Američanov

ZAUJÍMAVOSTI NASA
Uložiť Uložené

Plochá Zem, klamstvá o vesmíre a jeho vlastnostiach, ale aj nálepky s logom NASA.

Ešte pred pár mesiacmi by si pri slovách teória o plochej Zemi zrejme len neveriacky krútil hlavou, ale odkedy sa Emma Drobná stala hitom internetu po svojom vystúpení v šou Petra Marcina, podporovateľov plochej Zeme začalo pribúdať aj na Slovensku. Našťastie, na Slovensku nemáme obrovskú vesmírnu organizáciu, akou je NASA v Spojených štátoch amerických, a práve v USA sa to vypomstilo jednému zo zamestnancov NASA, ktorý sa len vybral pre svoju kávu do kaviarne Starbucks. V rade na kávu ho spoznal notoricky známy podporovateľ teórie o plochej Zemi Nathan Thompson a povedali si, źe najlepšie bude, ak vedca z NASA začne obťažovať priamo v kaviarni.

Pred tým, než zapol kameru, vraj od vedca dostal aj nálepky s logom NASA, ale na kamere sa ho už začal vypytovať otázky o tom, prečo NASA ľuďom klame, prečo sa minule takmer utopil na prechádzke voľným vesmírom jeden z astronautov, ktorému zlyhal vodný filter v kombinéze, ale Nathan to hneď pochopil tak, že NASA o skutočných vlastnostiach a tvare vesmíru či našej planéty klame. Po niekoľkých hlúpych otázkach mu vedec jednoducho zaželal pekný zbytok dňa a odmietol ďalej odpovedať, lenže to Nathanovi napadlo, že vedec kvôli tomu určite nenávidí Američanov. Celý incident Nathan zaklincoval tým, keď sa vedca opýtal, prečo slovo NASA v hebrejčine znamená "lož alebo klamať", po čom toho mal zamestnanec skutočne dosť a my sa mu ani nečudujeme.

Domov
Zdieľať
Diskusia