Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2017, 17:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

John Wick 3 má už z polovice napísaný scenár! Film by sa mal začať natáčať do konca roka

FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 3
Uložiť Uložené

Chad Stahelski má s Johnom jasné plány.

Dvojka Johna Wicka oplývala veľkým množstvom skvelých režijných nápadov. Teda, okrem iného. Svojmu predchodcovi vôbec neurobila hanbu, a tak sa na trojku tešíme. Tú by sme v kinách mohli vidieť už na Valentína o dva roky, keďže sa už usilovne pracuje na scenári a natáčať by sa malo začať koncom roka/začiatkom budúceho roka. Ako režisér by si svoju rolu rád zopakoval Chad Stahelski (režíroval dvojku, pričom jednotku robil s Davidom Leitchom - Atomic Blonde, Deadpool 2). Ten pripravuje aj nového Highlandera, no podľa všetkého by predtým ešte rád stihol ukončiť (zatiaľ) trilógiu s Johnom Wickom. Momentálne figuruje ako prípravný režisér a na filme sa podieľa veľkou mierou, nie je však isté, že bude znova režírovať, hoci by tak učinil veľmi rád. 

Stahelski si stále stojí za svojím. Ďalší diel nechcú spraviť väčším len preto, že ide o sequel. V tretej časti sa chce znova vrátiť a preskúmať korene dvojky, a teda zločineckej organizácie vrahov. Namiesto výbuchu mosta (čo je podľa jeho slov práca skôr pre komiksovky a Bondovky), chce divákom ukázať detaily tohto sveta a preniesť ich cez ne coolovými akčnými sekvenciami. Režisér sa vyjadril aj na adresu pôvodu Johna Wicka. Nechcú, aby celú jeho minulosť diváci spoznali na základe jednej scény. Plánujú nám to osvetliť počas celých filmov. Stahelskiho slová sa dokonca dajú interpretovať aj tak, že okrem trojky plánujú ďalšie dva filmy. Pokojne by sa tak John Wick mohol dočkať aj piatej časti. Necháme sa prekvapiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia