Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2017, 23:27
Čas čítania 0:00
Barbara Leschingerová

Jacob Tremblay je v citlivej dráme neobyčajným chlapcom so zdeformovanou tvárou, ktorý sa chystá začleniť do školy

FILMY A SERIÁLY WONDER
Uložiť Uložené

August sa chystá na nástup do školy, aby sa zaradil do detského kolektívu. Nebude to mať ľahké, pretože jeho tvár púta pozornosť.

August „Auggie“ Pullman je chlapec, ktorý sa narodil s genetickým poškodením tváre a pripravuje sa na ďalší dôležitý krok vo svojom živote. Spolu s rodičmi sa rozhodol vymeniť domáce doučovanie za školské prostredie piatej triedy. V novej škole sa zoznamuje s rovesníkmi a snaží sa zapadnúť medzi ostatné deti. Svojou znetvorenou tvárou púta pozornosť a musí čeliť každodenným pohľadom spolužiakov. Neobyčajný chlapec ovplyvňuje nielen deti, ale aj rodinu, v ktorej sa každý člen vyrovnáva s Auggieho osudom po svojom.

Drámu zrežíroval Stephen Chbosky (The Perks of Being a Wallflower) podľa knižného bestselleru New York Times s rovnomenným názvom (v slovenčine vyšla kniha pod názvom Obyčajná tvár). Vo filme uvidíme v rolách rodičov Juliu Roberts a Owena Wilsona. Malého Augusta si zahral herec Jacob Tremblay (Room) a po jeho boku sa objaví niekoľko detských hercov, ako napríklad Noah Jupe, známy z miniseriálu The Night Manager. Wonder sa dostane do našich kín až v novembri 2017, preto si zatiaľ môžete vychutnať malú ochutnávku v podobe traileru. 

     

Domov
Zdieľať
Diskusia