Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2017, 2:37
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Telekom prináša špeciálny paušál pre mladých. Za necelých 20 eur dostaneš skromný dátový balíček

TECH
Uložiť Uložené

Aj snaha sa cení.

Tento týždeň je na slovenskom telekomunikačnom trhu celkom horúco. S novým paušálom po novom prichádza aj Telekom, ktorý sa tentokrát zameral na ľudí vo veku od 15 do 26 rokov. Za 19,99 eur mesačne od neho od 18. mája dostanú len 5 gigabajtový balíček s dátami, z čoho môžu 3 gigabajty využiť aj za hranicami Slovenska. Tie 2 gigabajty potom teda logicky zostávajú v krajine.

Vekové rozpätie od 18 do 26 rokov si navyše môže zobrať k paušálu Happy XL data s 24-mesačnou viazanosťou akciový mobilný telefón, vraj na úrovni Happy M. Tí od 15 do 18 majú k dispozícii neviazanú verziu úzko špecializovaného paušálu, avšak už bez zariadenia. A aby si ho mohli zobrať, stačí mať pri sebe iba občiansky preukaz.

"Happy XL dáta pre mladých sa bude dať objednať na všetkých zákazníckych kanáloch a prím bude hrať on-line ako najobľúbenejší kanál cieľovej skupiny," píše web AndroidPortal. Rovnako vieme, že ak niekomu bude málo, má príležitosť dokúpiť si 1 gigabajt za rovné euro. Ten mu ale vydrží iba 24 hodín, čo je veľká škoda. Za necelých 5 eur je zase k dispozícii neobmedzený objem dát, opäť 24 hodín. Taktiež nesmieme zabúdať na voľné volania v rámci siete operátora alebo 100 minút pri telefonátoch mimo. 

Tých 5 GB nie je síce žiadny zázrak, ale od tak veľkého giganta ako je Telekom, ktorý má s operátorom Orange naozaj slušné pokrytie, to môžeme považovať za skvelú taktiku, ako prilákať pozornosť tých, ktorí sú skromní (niekomu predsa len môžu stačiť iba 4 gigabajty) a zároveň vyžadujú špičkovú stabilitu signálu dátovej mobilne siete. Slovensko je tak opäť bližšie k digitálnej úrovni moderných západných krajín.

Anketa:
Pozdáva sa ti nový paušál Happy XL data?
Áno
Nie
Áno
45 %
613 Hlasov
Nie
55 %
735 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia