Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2017, 23:07
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Dočkáme sa čoskoro nového Far Cry? Na internete sa rozšírili teórie, podľa ktorých sa ocitneme na Divokom západe

TECH UBISOFT
Uložiť Uložené

Ubisoft nás môže preniesť do Ameriky plnej kovbojov, koní, prestreliek a nekonečných prérií.

Naposledy sme boli v praveku, predtým sme sa vydali zaniesť popol našej mamky do Himalájí a vyzerá to tak, že so sériou Far Cry od Ubisoftu precestujeme ďalší kus sveta. Nič však ešte nie je potvrdené a ide len o teórie internetu, tie však stoja na celkom logickom základe. Neďaleko kostola v americkom štáte Montana sa nedávno natáčal trailer na akčnú, zatiaľ neoznámenú hru, oznámil portál Great Falls Tribune. Táto časť je potvrdená, keďže sa jeden z predstaviteľov štábu, Jeff Guillot, pre spravodajské média vyjadril, že ide o pokračovanie slávnej hernej série, zatiaľ však nechcel odhaliť, o čo má ísť. Okrem tohto ešte vieme, že ide o hru odohrávajúcu sa na fiktívnom mieste a že by mala byť vydaná už v septembri.

Dočkáme sa čoskoro nového Far Cry? Na internete sa rozšírili teórie, podľa ktorých sa ocitneme na Divokom západe
Zdroj: nortonff

Hneď ako prvá hra sa naskytá pokračovanie Red Dead Redemption a aj internet s týmto rozuzlením zo začiatku súhlasil. Nakoniec však vysvitlo, že Jeff Guillot nie je v hernom svete vôbec neznáme meno. Pracoval totiž už na marketingových kampaniach pre hry Driver, Red Steel 2, and Rabbids, ktoré všetky pochádzajú z dielne Ubisoftu. Práve to naznačuje, že aj táto hra vyjde pod značkou Ubisoftu, pričom sa ako najpravdepodobnejšia možnosť naskytá práve ďalšie Far Cry. A aké bude vlastne zasadenie? Tešiť sa môžeme na 19. storočie a Divoký západ, western, kone, kartové hry, alkohol, dostavníky, skrátka niečo podobné tomu, čo v roku 2005 vyrobili v Activision pod názvom Gun. Nepoznáme však ani to, ako by sa nový diel volal. Primal totiž narušil dovtedajšie číslovanie, a tak ani nový diel za názvom série nemusí mať číslo päť. Čo si myslíš ty, ide len o vykonštruované teórie internetovej komunity na fórach alebo sa máme naozaj na čo tešiť?

Dočkáme sa čoskoro nového Far Cry? Na internete sa rozšírili teórie, podľa ktorých sa ocitneme na Divokom západe
Zdroj: pixabay.com
Anketa:
Veríš, že skutočne ide o náznaky nového Far Cry?
Áno!
Nie.
Áno!
63 %
301 Hlasov
Nie.
37 %
174 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia