Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2017, 15:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hokejisti NHL odmietli reprezentovať Slovensko na MS. Zúfalý tréner Zdeno Cíger preto verbuje uchádzačov už aj prostredníctvom inzerátov

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ak spĺňaš podmienky a máš odvahu zahrať si v slovenskom reprezentačnom tíme, neváhaj sa Zdenovi ozvať.

Už o pár dní začínajú ďalšie majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa budú konať v Nemecku a vo Francúzsku a už tradične sa ich zúčastní aj náš výber. Posledných pár rokov sa však realizačný tím často s výberom vhodných reprezentantov veľmi trápi a táto frustrácia sa s každým ročníkom len stupňuje. Tých mladších kvalitných hráčov žiaľ neprichádza toľko, ako by sme si všetci priali, a tak je náš tréner Zdeno Cíger nútený obracať sa na stálice zo zámoria a tiež domácej ligy. Majstrovstvá sveta 2017 nie sú výnimkou a ak sa nestane zázrak, tak tentokrát nepoctí reprezentáciu žiadny z hráčov NHL.

Tí argumentujú obrovskou únavou či zraneniami po náročnej sezóne, čo samozrejme chápe každý, no zároveň by sme pomocnú ruku z tejto strany určite privítali. Internetom začalo kolovať aj zopár vtipných obrázkov na túto tému a pravdepodobne najvtipnejším je práve tento inzerát, ktorý sa dnes objavil na portáli bazos.sk. Prostredníctvnom neho fiktívny Zdeno Cíger zháňa kvalifikovaných hráčov ochotných zahrať si na MS. Pochopiteľne ide len o nevinný ale predsa veľmi trefný žart. Naša súpiska už začína naberať finálne kontúry a určite vám o nej ešte zopár odbornejších článkov do začiatku šampionátu prinesieme.

Hokejisti NHL odmietli reprezentovať Slovensko na MS. Zúfalý tréner Zdeno Cíger preto verbuje uchádzačov už aj prostredníctvom inzerátov
Domov
Zdieľať
Diskusia