Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. apríla 2017, 16:41
Čas čítania 0:00
Martina T.

Impertinentná Lejdy vie, že pravda nie je vždy slušná a načančaná. Otvorene hovorí to, čo si my ostatné len potichu myslíme

Uložiť Uložené

Inšpirované životom.

Už niekoľko mesiacov môžeme na sociálnych sieťach sledovať vtipné obrázky, či celé články zo života Impertinentnej Lejdy, ktorá nám hovorí doslova z duše. A ako vlastne tento neuveriteľne úprimný fiktívny charakter vznikol? „Boh za šesť dní stvoril svet a na siedmy deň vznikla Impertinentná Lejdy, aby mala, ľudovo povedané, v p*či. Tomu ale asi nikto neuverí. Ak by som mala tento príbeh prikoreniť trochou osobnej histórie, poviem len, že Impertinentná Lejdy sa u mňa prejavila po prekonaní nesmierne ťažkého obdobia. Takmer ma porantalo a pretože milujem humor, využila som svoju existenciálnu bolesť a vytvorila z nej srandu,“ hovorí autorka.

Inšpiráciu hľadá všade - v povzdychoch jej utrápenej susedy, ktorú už nebaví tento život, v rozhovoroch priateľov a známych, ktorí už na vlastnej koži zažili autentický život a samozrejme aj internety sú studnicou nevyčerpateľnej inšpirácie. K negatívnemu feedbacku sa vyjadrila, že by ho pravdepodobne mala v p*či, alebo by si ho dala na raňajky namiesto proteínu. Navyše vraj každý vie, že Impertinentná Lejdy hovorí pravdu od srdca. A pravda nie je vždy slušná, pekná a načančaná. Takže ak ti sarkazmus nie je cudzí a nevadia ti občasné vulgarizmy, určite v obrázkoch nájdeš zaznamený aj svoj život.

Domov
Zdieľať
Diskusia