Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2017, 21:22
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Sjana na Instagrame zarába 15-tisíc dolárov za jedinú fotku. Austrálska kráska svoj úspech pritom nikdy nečakala

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Dokonalý životný príbeh krásnej Sjany.

V dnešnej dobe už nie je ničím nezvyčajným, že človek vďaka zopár fotografiám na internete zarába viac ako priemerný Slovák za celý rok. Sociálne siete umožnili nielen jednotlivcom, ale najmä samotným spoločnostiam propagovať svoje produkty či služby oveľa efektívnejšou cestou. Reklama v podobe plagátov či billboardov už ľudí nedokáže osloviť až tak, ako keď vidia obľúbenú značku na tele príťažlivej osobnosti, akou je napríklad stále len 22-ročná Sjana Earp.


Sjana začala svoju kariéru na Instagrame akoby úplnou náhodou, pretože vôbec netušila, že by to jedného dňa mohla speňažiť. Spočiatku len chcela vyjadriť vlastné emócie a keďže túžila svoje životné príbehy a situácie zdieľať aj s cudzími ľuďmi, rozhodla sa založiť si prvý profil na sociálnej sieti. Sjana pochádza z mesta Newcastle v austrálskom štáte New South Wales a hneď vedela, že by mohla miestnu prírodu a scenérie využiť vo svoj prospech. Podľa jej vlastných slov sa jej úspešná kariéra začala vďaka tomu, že si dobre naplánovala založenie profilu a veľkú rolu v tom zohrala aj jej vášeň a aktivita. Prvých niekoľko desiatok fotografií si jej fanúšikovia celkom užívali, počet sledovateľov rýchlo rástol a odrazu sa jej v mailovej schránke ocitla správa od jednej spoločnosti, ktorá sa zameriava na spravovanie osobností na Instagrame a ďalších sociálnych sieťach. Nevedela, čo si má myslieť, pretože nečakala, že by v dohľadnej budúcnosti mala šancu využiť vlastnú vášeň na to, aby si zarábala na živobytie. Sjana napokon súhlasila, veď kto by takúto ponuku odmietol a jej profil sa odrazu začal premieňať na oveľa organizovanejší a uhladenejší, čo fanúšikov imponovalo.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Peniaze Sjane prichádzali v čoraz väčších množstvách a vďaka svojej bohatej fanúšikovskej základni, keďže na Instagrame ju sleduje už viac ako 1,2-milióna ľudí a dnes sa povráva, že by si Sjana dokázala zarobiť približne 15-tisíc dolárov za jediný príspevok. Samozrejme, záleží na tom, s akou spoločnosťou sa dohodne, pretože niekoľkým sa už upísala na dobu neurčitú a ďalšie si zase vyberá podľa toho, akú má náladu. Napriek tomu tvrdí, že neprijíma každučkú ponuku, pretože ak by mala propagovať produkt alebo výrobok, ktorý by bol proti jej presvedčeniu, žiadne množstvo peňazí by nedokázalo vyvážiť škodu narobenú na jej reputácii. V súčasnosti má teda Sjana zmluvu so spoločnosťou Alo Yoga, pretože už od svojich instagramových počiatkov obľubovala fotografie v rôznych bikinách a nepohrdla ani jógou. Významným faktorom bola aj skvelá postava, ktorú si Sjana starostlivo pestuje a státisíce mužských aj ženských fanúšikov dobre vedia, prečo jej fotografie tak veľmi obľubujú.


Ak by si sa rád dozvedel zaručený návod, ako získať cez milión fanúšikov a zarábať za svoje príspevky desaťtisíce, potom by si sa mal zamerať na kvalitu svojich fotografií. Sjana tvrdí, že najdôležitejšou vlastnosťou jej záberov je ich kvalita a ostrosť, pretože nič nedokáže ľudí odradiť tak, ako rozmazaná momentka, kde si ani nevedia užiť detaily, čo je pri fotografiách Sjany mimoriadne dôležité. Zároveň je veľkou zástankyňou iniciatívy, ktorá odmieta používanie filtrov, pretože fotografie na Instagrame by mali byť čo najrealistickejšie, aby si k nim ľudia vedeli okamžite vytvoriť aspoň maličký citový vzťah. Tvojim fotografiám by nemali chýbať ani sýte farby a čím viac jasu, tým lepšie.

Odporúčané
Anonymne ukrývajú po celom Slovensku peniaze. Kto stojí za profilom Cash Catch a prečo ich kritizujú? (ROZHOVOR) Anonymne ukrývajú po celom Slovensku peniaze. Kto stojí za profilom Cash Catch a prečo ich kritizujú? (ROZHOVOR) 8. apríla 2024, 14:30

Sjana sa teda v súčasnosti pohybuje na hranici okolo 15-tisíc dolárov za jeden príspevok, ale čím dlhšie bude pokračovať, tým viac peňazí budú spoločnosti ochotné zaplatiť. Príťažlivá Austrálčanka okrem svojho aktívneho profilu na Instagrame píše múdrosti aj na vlastný blog, takže ak by si sa rád dozvedel aj zopár príbehov a nielen sa zapozeral na jej fotografie, potom klikaj na tento odkaz.

Mood @nihiwatu

Příspěvek sdílený SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise),


Happy International Day of Peace! ☀

Příspěvek sdílený SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise),



Nostalgia ✨

Příspěvek sdílený SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise),


When there's no sun so you desperately try to sunbake beneath a sheet of cloud

Příspěvek sdílený SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise),


Spot the Butterfly!

Příspěvek sdílený SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise),


Woke up in heaven @samujanavillas #samujana @theasia.collective #theasiacollective

Příspěvek sdílený SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise),


Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30




Domov
Zdieľať
Diskusia