Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2017, 14:08
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Už najbližší víkend sa teplota na Slovensku vyšplhá ku 20 stupňom Celzia. Jarné počasie nás po zime určite dobre naladí

ZAUJÍMAVOSTI POČASIE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zima nás konečne pomaly začína opúšťať.

Šialené marcové počasie spôsobuje, že sa Slováci pred pár dňami zobúdzali s menšou snehovou pokrývkou a v severnejších oblastiach padal jemný sneh prakticky celý víkend. Slovenský hydrometeorologický ústav však zverejnil prognózy na najbližší týždeň a ľudia netrpezlivo čakajúci na leto sa budú môcť usmievať o čosi viac. Ako informoval portál Aktuality.sk, údaje SHMÚ ukazujú, že už budúci víkend by sa teplota na našom území mohla vyšplhať až na 20 stupňov Celzia a na polovicu marca je to skvelý výkon.

Už dnes sa pritom teplota bude pohybovať okolo 14 stupňov, čo bude postupne stúpať a vyvrcholí to už nasledujúci víkend. Ak teda máš v pláne zaujímavý výlet a nechce sa ti čakať na príchod skutočného jarného počasia, potom zváž jeho presun na najbližšie víkendové dni, avšak daj si pozor na prípadné prehánky. Samozrejme, teplota do takýchto príjemných výšok nevystúpi na úplne celom území Slovenska, predsa len obyvatelia zo severnejších okresov budú musieť ešte sychravé a chladné počasie niekoľko ďalších týždňov vydržať.  

Už najbližší víkend sa teplota na Slovensku vyšplhá ku 20 stupňom Celzia. Jarné počasie nás po zime určite dobre naladí
Zdroj: freegreatpicture
Domov
Zdieľať
Diskusia