Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2017, 18:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Príď sa zabaviť na oficiálnu Lámavicu Ekonómov, ktorá sa bude konať už túto stredu v Incheba Expo Aréne

REFRESHER
Uložiť Uložené

Študentský parlament Ekonomickej univerzity v Bratislave vás aj tento rok pozýva na veľkolepú Lámavicu Ekonómov, jedinú v tomto roku!

Ak je niečo, v čom slovenskí študenti skutočne excelujú, tak je to schopnosť zabávať sa na vysokoškolských akciách, ktoré dosahujú štandardne veľmi vysokú úroveň od samotnej organizácie až po prevedenie. Už tradične jednotlivé univerzity usporadúvajú aj veľké oficiálne udalosti pri príležitosti vítania nového semestra, ktoré sa vždy nesú v znamení živých koncertov interpretov rôznych žánrov, takže si na svoje príde skutočne každý. A inak tomu nebude ani v prípade Lámavice Ekonómov, ktorá vznikla pod taktovkou Študentského parlamentu Ekonomickej univerzity v Bratislave a bude sa konať už 8.3. v Incheba Expo Aréne.

Sľubný je aj samotný line-up, keďže budú mať zúčastnení možnosť vidieť kapelu Zoči Voči a tiež Smola a Hrušky, ktoré sa postarajú o rozprúdenie zábavy. Okrem nich sa za rapový žáner predstaví najprv formácia 4D v zložení Mišo Biely, Čistychov a DNA a tiež Kali s Petrom Pannom. Na záver bude parketu do skorých ranných hodín kraľovať DJ Alex Smith. Lístky si môžeš ešte stále zakúpiť vo vestibuloch EUBA, taktiež na stránke Lámavice a samozrejme aj na ticketportal.sk. Cena lístkov bude je 8,99 € za klasický vstup a 12,99 € za VIP.



LINE UP Lámavice ekonómov 2017
20:30 - DJ Alex Smith
21:30 – Zoči voči
22:30 – 4D
23:30 – Smola a hrušky
00:30 – Kali a Peter Pann
01:30 - DJ Alex Smith

Príď sa zabaviť na oficiálnu Lámavicu Ekonómov, ktorá sa bude konať už túto stredu v Incheba Expo Aréne

 Viac informácií a aktualít nájdeš aj na oficiálnej facebook udalosti Lámavice.

Domov
Zdieľať
Diskusia