Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2017, 15:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Kaliho najnovšom albume nájdeš Separa, Speezyho, ale aj úprimný diss na Zaya. Počúvaj jeden z jeho posledných projektov vôbec

HUDBA KALI MAJK SPIRIT SEPAR
Uložiť Uložené

Album Dezert obsahuje 19 skladieb, 10 hostí a viacero hudobných producentov.

Medzi očakávané počiny akutálneho roku sme zaradili aj ten od Kaliho, a to hlavne z dôvodu, že na posledných spoluprácach začala byť jeho tvorba opäť o trochu viac výrazná. Pochopiteľne sme boli teda veľmi zvedaví, či sa jeho najnovší počin Dezert bude skôr podobať tým starším, ktoré boli určené pre skôr nenáročné publikum alebo si trúfne aj na niečo viac. Kali sa zároveň v niekoľkých minuloročných rozhovorch nechal počuť, že už čoskoro má v pláne nadobro skončiť s tvorbou hudby aj živými vystúpeniami, čo je síce trochu zvláštny krok, avšak určite ho chápeme.

Poďme však naspäť k aktuálnemu albumu. Nachádza sa na ňom 19 skladieb, z ktorých už pomerne veľká časť uzrela svetlo sveta v podobe singlov, najčastejšie aj s videoklipmi. Dohromady obsahuje Dezert 10 hostí, pričom väčšina z nich je pre fanúšika slovenského rapu naozaj atraktívna. Za všetkých spomenieme Separa, Majka Spirita, Nerieš či Dameho. V porovnaní s predošlými projektami je tento o niečo viac tvrdý, aj keď samozrejme, typické Kaliovky stále prevládajú. Zaujímavosťou je, že aj napriek tomu sa ušiel diss Zayovi z Haha Crew, čo by očakával len málokto. 

Domov
Zdieľať
Diskusia