Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2017, 12:17
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Mladá žena sa snaží prežiť vo svete plnom krvilačných zombíkov, ale nebezpečenstvo číha aj v radoch ostatných ľudí. Horor Here Alone sa predstavuje temným trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zombíci opäť inak?

Svet zachvátila záhadná epidémia a ľudia sa menia na agresívnych zombíkov. Mladá Ann stratila rodinu a teraz sa snaží hlavne prežiť. Rok od vypuknutia vírusu žije hlboko v divočine, čo sa zmení po tom, ako jej do života vstúpi dvojica neznámych ľudí. Môže im ale dôverovať? Horor Here Alone nakrútil Rod Blackhurst (Amanda Knox) a scenár vzišiel z pera Davida Ebeltofta. Hlavné úlohy si strihnú Lucy Walters (Power), Gina Piersanti (Uncertain Terms), Adam David Thompson (Outsiders) a Shane West (Nikita). Evidentne sa môžeme tešiť na dielo, ktoré sa bude na prevarenú tému pozerať originálnejšie a viac atmosféricky (skutočne to viac pripomína depresívne post-apo v štýle The Road). Kritické ohlasy z festivalov sú zatiaľ pozitívne, Here Alone si dokonca odniesol aj dve ocenenia. Podľa všetkého nás teda čaká kvalitný žánrový zárez. V Amerike si film odbije premiéru 15. apríla 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia