Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2017, 11:04
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Jej iPhone 7 vybuchol a začalo sa z neho dymiť. Apple už začalo vyšetrovať, čo spôsobilo nebezpečný incident ich vlajkovej lode

ZAUJÍMAVOSTI APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Brianna mal šťastie, že vybuchol v kúpeľni.

Niekoľko mesiacov po obrovskom škandále juhokórejského Samsungu s nebezpečnými zariadeniami Note 7, ktoré kvôli batériám vybuchovali po celom svete, sa Brianne Olivas stal podobný incident, tentoraz však s iPhonom 7 Plus. Brianna celý svoj zážitok zverejnila na Twitteri a pridala k nemu aj video zachytávajúce dymiaci smartfón spoločne s fotografiami zachytávajúcimi to, ako iPhone vyzeral po niekoľkých desiatkach minút od incidentu. Prekvapená žena bola pritom so svojím mobilom deň pred nehodou v Apple Store, pretože jej iPhone sa jednoducho nechcel zapnúť, a tak ho zverila do rúk odborníkom. Zamestnanci obchodu telefón otestovali a keď potom opäť zdanlivo fungoval bez problémov, vrátili jej ho späť a ubezpečili ju, že je všetko v poriadku.

Na druhý deň ráno sa ale jej priateľ prebudil, zbadal mobil v nabíjačke vedľa jej hlavy a preložil ho na skrinku. Jeho kroky potom smerovali na toaletu, keď odrazu zbadal, že zo smartfónu začal stúpať dym a nechýbal ani zvláštny zvuk, a tak ku nemu čo najrýchlejšie pribehol, rýchlo ho dvihol a hodil do kúpeľne, kde mal o pár sekúnd vybuchnúť. Obal, v ktorom mala Brianna svoj iPhone, sa doslova začal roztápať a nikomu sa našťastie pri incidente nič nestalo, takže teraz bude na samotnom Apple, aby zistilo príčinu, prečo ich zariadenie skončilo v plameňoch. Smartfón totiž Brianna už odovzdala zamestnancom Apple Store a samotná spoločnosť hneď začala podrobné vyšetrovanie.

Odporúčané
Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) 13. februára 2024, 9:30



Domov
Zdieľať
Diskusia