Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2017, 17:23
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Má šancu uspieť Nový Internet? Tomu sa bude venovať 4. séria Silicon Valley od HBO

FILMY A SERIÁLY HBO SILICON VALLEY
Uložiť Uložené

Oceňovaný seriál sa na televízne obrazovky vráti už koncom apríla.

Komediálny seriál Silicon Valley je zasadený do sveta špičkových technológií ovládaného zlatou horúčkou. A práve tí najkvalifikovanejší jedinci predurčení k životu v prosperite so svojím úspechom vlastne vôbec nedokážu naložiť tak, ako by mohli. Táto oficiálna synopsa vystihuje tento seriál lepšie ako tisíce iných slov. Pojem Silicon Valley asi nie je cudzí žiadnemu mladému človeku. Je dobre známe, že ide o miesto v severnej Kalifornii, kde sídlia tie najväčšie technologické spoločnosti na svete, ako napríklad Apple, Intel, Google či Adobe Systems. No kto z vás by práve tu hľadal námet na komédiálny seriál? HBO áno!

To, že išlo o strelu do čierneho, dokazujú aj vysoké hodnotenia divákov a 11 rôznych prestížnych ocenení. Nebolo teda žiadnym veľkým prekvapením, keď vedenie Home Box Office odobrilo aj štvrtú sériu, ktorá sa na obrazovky vráti už 23. apríla. Podľa prvej krátkej ukážky (o pár riadkov nižšie) môžeme vidieť, že Richard (Thomas Middleditch) je definitívne pripravený skončiť a venovať sa novému nápadu, ktorý sa mu zrodil v hlave. Ide o víziu ambiciózneho projektu Nového Internetu, no pokiaľ seriál sledujete pravidelne, viete, že v Silicon Valley sa nikdy nič nedarí tak, ako by si naše postavy priali. Okrem Middleditcha sa svoje postavy vracajú zopakovať T. J. MillerKumail NanjianiMartin StarrAmanda CrewMatt Ross a chýbať nemôže ani miláčik publika, Zach Woods. Budete sledovať?

Domov
Zdieľať
Diskusia