Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2017, 12:46
Čas čítania 0:00
Ján A.

Fanúšikovský film The Last of Us zaujme štýlovým spracovaním post-apokalyptickej tematiky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nádherné zábery panenskej prírody sú zahalené temnotou tajomnej hudby.

Hollywoodská adaptácia úžasnej videohry The Last of Us je ešte stále v v plienkach akéhokoľvek vývoja. Väčšinu z nás by ohromne potešilo, ak by sa revolučné herné vízie spoločnosti Naughty Dog spojili s úspešným marketingom veľkého amerického filmového štúdia. 

Napriek neúspešným pokusom o natočenie štúdiového filmu vám radi spríjemníme čakanie. Fanúšikovia značky The Last of Us pripravili krátky počin s prívlastkom No Escape. Hneď z kraja vás však sklameme, v krátkom diele neuvidíme obľúbenú hernú dvojicu - staršieho muža a adoptovanú dcéru. Aké postavy tvoria novovzniknuté hlavné duo? Nebojte sa, neprezradíme vám úplne všetko. Poďme však na naše stručné hodnotenie. Slabší scenár (prečo sa musia jednotliví členovia skupiny vždy odčleniť, ak po okolí pobehujú samé kreatúry?) je doplnený o to lepším hudobným podmazom, krásnymi zábermi prírody a zaujímavým spôsobom využitia kamery.

Produkčný tím vytvoril dokopy už dva podobné produkty. Prvý film s názvom The Last of Us - Alone pripravili už pred dvoma rokmi. Dúfajme, že nejde o posledný projekt týchto talentovaných amatérskych filmárov. Ako sa vám páči The Last of Us očami týchto tvorcov?

Domov
Zdieľať
Diskusia