Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2016, 11:18
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Už v zničených Pompejách si ľudia užívali odvážne sexuálne hrátky. Nestratili sa jednotlivci ani skupiny

ZAUJÍMAVOSTI EROTIKA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Obyvatelia Pompejí vedeli, čo je dobré.

V roku 79 postihol mesto Pompeje mohutný výbuch blízkej sopky Vezuv a v ruinách tohto miesta nielenže zahynuli tisíce ľudí, ale popol pochoval aj miesta ako napríklad pompejský Lunapar. Podľa archeologických nálezov a názorov odborníkov išlo o klasický nevestinec, kde pracovali profesionálne prostitútky, ale tieto názory sa rôznia a iní ľudia zase tvrdia, že nešlo o profesionálne lacné devy a najstaršie remeslo museli vykonávať otrokyne. Svedkami toho, čo sa v tomto nevestinci odohrávalo, sa za roky jeho existencie stali aj samotné steny zariadenia, ktoré miestni obyvatelia pokreslili veľavravnými obrázkami. Zobrazovali ľudí priamo pri sexuálnom akte a nechýbali ani dobrodružnejšie praktiky, medzi ktoré by sa dali zaradiť zobrazenia skupinových radovánok.

Nákresy na stenách boli vďaka archeológom pôvodne objavené ešte pred mnohými desaťročiami, no expozíciu sa pre verejnosť podarilo opätovne otvoriť až v roku 2006 a odvtedy ročne priláka tisíce zvedavcov, ktorí do Pompejí prichádzajú hľadať možno aj sexuálnu inšpiráciu. Vo všeobecnosti koniec koncov prevládajú názory, že nástenné maľby tak celkom nekorešpondujú s tvrdou realitou, akú zažívali ľudia v nevestinci, kde izby obsahovali iba kamenné postele, provizórne matrace a pravdepodobne do nich neprenikalo žiadne svetlo, pretože izby nedisponovali oknami.

Domov
Zdieľať
Diskusia