Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2016, 10:44
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

DiCaprio a Hardy sa počas natáčania Revenanta stavili o tetovanie. O čo išlo a kto vyhral?

FILMY A SERIÁLY THE REVENANT TOM HARDY
Uložiť Uložené

Za kamerou sa dialo veľa zaujímavostí.

Iñárrituov epický Revenant sa dá právom zaradiť medzi to najlepšie, čo nám kinematografia roku 2015 ponúkla. DiCaprio sa po dlhodobom trápení konečne dočkal Oscara a rovnako si sošku odniesol aj jeden z najlepších kameramanov súčasnosti Emmanuel Lubezki či samotný režisér snímky Alejandro González Iñárritu. Udalosti spoza kamery nám priblížil aj jeden dokumentárny film. Čo sme ako diváci nevedeli, bola stávka medzi Leonardom DiCapriom a Tomom Hardym. Počas natáčania sa herci stavili o to, či Hardy dostane za svoju rolu (John Fitzgerald) oscarovú nomináciu. Tom bol proti a aby sa táto dohoda urobila zaujímavejšou, výherca mohol tomu druhému zhotoviť tetovanie podľa vlastného výberu. O pravde presvedčený Leonardo napísal na kúsok papiera „Leo knows everything,“ a že jeho písmo nie je žiadna sláva. Hardy teda prikývol, ale poznamenal, že to bude musieť napísať poriadne.

A ako to dopadlo? DiCaprio mal pravdu a anglický herec bol nominovaný na Oscara za vedľajšiu rolu presne ako predpokladal. Angličan zatiaľ tetovanie nemá, no stávka je stávka. V rozhovore s magazínom Esquire svoju neochotu odôvodnil so slovami  „because it sucks, ale myslíme si, že ho to neminie. Čo na to hovoríte?

DiCaprio a Hardy sa počas natáčania Revenanta stavili o tetovanie. O čo išlo a kto vyhral?
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia