Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2016, 9:27
Čas čítania 0:00
Ivan J.

Conor McGregor opäť úradoval. Súperovi uštedril knokaut už v druhom kole a zapísal sa do histórie UFC

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hviezdny Ír nedal súperovi žiadnu šancu a v súčasnosti je už držiteľom dvoch majstrovských opaskov.

Vianoce prišli pre fanúšikov zmiešaných bojových umení predčasne, a to v podobe prestížneho turnaja UFC 205 v New Yorku. Zrejme najlepšie obsadený turnaj, aký tu kedy bol, nám priniesol hneď tri titulové zápasy. Jeden z nich však pútal pozornosť výraznejšie ako tie ostatné. Reč je o konfrontácii vyzývateľa z Írska Conora McGregora a domáceho Eddieho Alvareza. Práve oni dvaja na seba dnes vôbec poprvýkrát narazili. To, že skutočne išlo o veľa, sme si popísali v obsiahlejšom článku, pričom formou ankety sme sa vás aj opýtali, komu veríte viac. Odpoveď bola jasná - Conor McGregor. Podarilo sa teda Írskemu šampiónovi vstúpiť do histórie, alebo mu vystavil stopku jeho dnešný súper?

 

Fotka uverejnená používateľom ufc (@ufc),

Ešte predtým, než začala hlavná udalosť celého večera v Madison Square Garden, mohli sme si skrátiť čakanie rôznymi zaujímavými zápasmi, ktoré nám organizátori naservírovali. Ako to už v poslednej dobe býva zvykom, tak aj tentokrát si na turnaj UFC našlo cestu množstvo známych osobností. V hľadisku nechýbala Madonna, Hugh Jackman či Zac Efron. Hala sa postupne zaplnila do posledného miesta, a tak už nič nebránilo vrcholu večera na ktorý sme všetci túžobne čakali.

Keď sa v útrobách štadióna zjavil "Notorius"  a sebavedomými krokmi si to namieril priamo k oktagonu, diváci ostali v maximálnom vytržení. Následne prišiel na scénu aj Američan a "božský" Bruce Buffer mohol hlavných protagonistov dnešného súboja predstaviť. Írsky šampión tak začal svoj boj o zápis do histórie UFC. Už po pár sekundách sa dostal Ír do krkolomnej situácie, jeho súper to ale nedokázal potrestať. Po viac ako minúte však zaúradoval McGregor a Američana poslal na zem. Od tej chvíle ťahal Alvarez za kratší koniec a zhruba v polovici prvého kola sa na zemi objavil opäť. Prvé kolo však prežil. Nanešťastie pre neho a jeho fanúšikov, druhú päťminútovku už nie. V nej Conor vyslal kombináciu smrtiacich úderov, pričom Alvarezovi stihol zasadiť knokaut. Tentokrát sa už ale 32-ročný bojovník nepozbieral. Ír tak dokázal niečo, čo sa nepodarilo nikomu pred ním. Stal sa historicky prvým držiteľom dvoch titulov v dvoch rôznych váhových kategóriach UFC naraz. Samozrejme na záver, keď dostal do ruky mikrofón neodpustil si niekoľko vrúcnych slov na adresu pochybovačov. "Apology to absolutely nobody." 

 

Unreal #UFC205

Fotka uverejnená používateľom ufc (@ufc),

Domov
Zdieľať
Diskusia