Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2016, 17:07
Čas čítania 0:00
Jakub S.

Krvilačný lev terorizuje Amsterdam v traileri pre holandský horor Prey

FILMY A SERIÁLY HOROR
Uložiť Uložené

Kráľ zvierat sa v holandskom horore premení na vraždiace monštrum.

Holandský filmár Dick Maas sa rozhodol, že už bolo dosť Aslanov a vznešených symbolov stelesnených levmi v The Lion King a z pomyselného kráľa zvierat urobil po krvi bažiace monštrum. Obyvatelia Amsterdamu tak majú o vrásky na čele postarané a boj s nízkorozpočtovým animovaným levom a béčkovosťou dýchajúcou z každej scény sa môže začať. Je dosť možné, že sa dobre nasmejeme najmä pri momentoch, ktoré v očiach režiséra mali niesť punc serióznosti a napätia, to je však daň za púšťanie sa do podobných projektov. Sympaticky sa tváriaci film nepôsobí vo svojej prvej ukážke ani trochu hrozivo, a to je pre horor trochu problém. Možno nás však čaká spomenutá neplánovaná zábava a hoci túto televízne vyhliadajúcu jednohubku väčšina z nás odignoruje, jej trailer vám rozhodne odporúčame zhliadnuť, dobre sa pri ňom zabavíte.

O scenár a réžiu sa postaral spomínaný Dick Maas, ktorý si zároveň pre snímku zložil aj hudbu. Hrajú Bart Klever, Victor Low, Jessica Zeylmaker, Sophie van Winden a ďalší.

Domov
Zdieľať
Diskusia