Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2016 o 17:06
Čas čítania 0:00
Jakub S.

Rusi pútajú pozornosť v šialenom traileri pre sci-fi film Attraction o UFO invázii v zaujímavom vizuálnom šate

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

S novým dizajnom vesmírnych návštevníkov obdareným relatívne kvalitnými trikmi sa Attraction pokúša navnadiť na osvedčenú premisu o invázii z vesmíru.

Zdá sa, že mimozemšťanov už unavilo útočiť na New York a Los Angeles, upreli zrak smerom na východ a šancu na gýčové hrdinstvo teda neuprú ani Ruskej Federácii. Režisér Fjodr Bondarčuk si s pomocou scenáristov Olega Malovička a Andreja Zolotareva pripravil typický koktejl záhadného príchodu cudzej civilizácie a hrdinského odporu domácej populácie. Aspoň trailer to bez okolkov naznačuje. Relatívne pozitívnu odozvu si však vyslúžil zaujímavý koncept dizajnu samotných votrelcov a nám neostáva než súhlasiť. Posúďte sami v traileri nižšie. Poznamenávame, že premietať sa okrem iného bude aj v IMAX sálach.

Film z ruskej produkcie premiéruje v domovskej krajine 26. januára 2017 a zatiaľ nie je jasné, či sa dočká aj celosvetového vydania. Čo poviete, uvítali by ste v našich kinách tento projekt? Režíruje spomínaný Fjodr Bondarčuk, hrajú Oleg Menšikov, Rinal Muchamětov, Alexandr Petrov, Nikita Kukuškin a ďalší.

Rusi pútajú pozornosť v šialenom traileri pre sci-fi film Attraction o UFO invázii v zaujímavom vizuálnom šate
Zdroj: Art Pictures Studio
Domov
Zdieľať
Diskusia