Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2016, 18:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Suicide Squad dostane predĺženú verziu. Ohlasuje ju trailer s novými zábermi Jokera a Harley Quinn

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Warner činí ďalšie chybné rozhodnutie, ktoré však poteší azda každého priaznivca DC.

Suicide Squad sme venovali mnoho článkov. Sám som sa v jednom z nich dušoval, že žiadneho extended cutu sa nedočkáme, čo vlastne potvrdilo ako štúdio Warner, tak samotný režisér David Ayer. Existuje množstvo dôvodov, prečo by toto rozhodnutie malo na DCEU negatívny vplyv, jeden z tých najvačších je ale nepochopiteľný fakt, že Warner dáva do kín neúplné verzie svojich filmov, ktoré množstvo fanúšikov doslova na*erú, pričom o pár mesiacov neskôr ohlásia predĺžené verzie, ktoré by mali kvalitu filmov zdvihnúť. Platilo to pri Batman v Superman, s najvačšou pravdepodobnosťou to bude platiť aj pri Suicide Squad, keďže dejová linka okolo Jokera a Harley bola extrémne prestrihaná a filmu skutočne chýbalo veľké množstvo scén, ktoré by niektoré veci lepšie vysvetlili a podpísali by sa pod ucelenejšiu kompaktnosť filmu.

Zatiaľ čo kinoverzia BvS na nás nezapôsobila, zatiaľ čo vy si ju neviete vynachváliť, režisérsky zostrih nám chute napravil. Na druhej strane sa nám v redakcii vačšinou Suicide Squad páčilo, zatiaľ čo vám nie. Dúfame teda, že pri predĺženej verzii sa zase raz oba tábory zhodnú, že ide o lepšiu verziu filmu, než akú sme všetci videli v kinách. Nižšie sa môžete pozrieť na ohlasovací trailer. Na DVD sa extended cut dostane 15. novembra, na Blu-ray zase 13. decembra. Viac informácií o filme ako takom nájdete v tomto vlákne. Otázka teraz znie: Pôjde niekto do kina na Wonder Woman či Justice League, keď o pár mesiacov neskôr dostane lepší a dlhší film? 

Suicide Squad zarobilo ku dnešnému dňu v kinách 740 miliónov dolárov. Pár miliónov určite pridajú aj verzie na nosičoch. Kto by predsa nechcel vidieť Jokera v celej jeho kráse, rovnako ako sexi Margot Robbie čoby Harley Quinn? Ktovie, ako to víma samotný Jared Leto, ktorý bol na Warner kvôli vystrihnutiu jeho scén pekne naštvaný. Dokonca tvrdil, že by sa z tých záberov dal poskladať celý film len pre princa zločinu. Viac tu. Niet pochýb, že toto rozhodnutie je chybné a spustí lavínu nových článkov, my sa však ako fanúšikovia komiksov a samotného filmu veľmi tešíme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia