Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2016, 12:51
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Nahliadnite do tajov blížiaceho sa fantasy sveta od Tima Burtona prostredníctvom ďalších čarovných záberov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej sa opäť raz hlási o slovo a okrem krátkeho pohľadu do zákulisia ponúka aj niekoľko celkom nových záberov.

Sľubná fantasy snímka Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, za ktorou stojí všetkým veľmi dobre známy Tim Burton, vstúpi už o niekoľko málo dní aj do našich kín. Avšak, ešte predtým, než sa tak konečne stane, máme možnosť vychutnať si niekoľko čerstvých a zároveň doteraz nevidených záberov. Bol totiž zverejnený featurette s názvom The Vision of Tim Burton, ktorý okrem vyjadrení režiséra spolu s hercami ponúka aj úplne nové zábery, a to nielen z natáčania, ale z filmu samotného. Nebudeme vás preto zbytočne zdržiavať a v závere už iba dodáme, že premiéra je naplánovaná na 29. septembra 2016 a pokiaľ sa o tejto záležitosti chcete dozvedieť všetko podstatné či zaujímavé, vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia