Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2016, 12:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

150 írskych vojakov stojí proti 3 000 ozbrojencom z Konga. Vojnový film od Netflixu vás prekvapí svojím rozuzlením

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Trailer pre The Siege of Jadotville poukazuje na príbeh podľa skutočných udalostí.

Netflix sa istý čas už púšťa aj do filmov a celkom mu to ide. Najnovšie vydal trailer pre vojnové The Siege of Jadotville. Snímka je založená na skutočnom príbehu. V roku 1961 bolo 150 írskych vojakov poslaných do Konga, aby udržiavali mier. Napadlo ich viac ako 3 000 vojakov pod velením premiéra Konga. Útoku odolávali celých 6 dní, až boli napokon nútení vzdať sa kvôli minutiu všetkých zásob. A koľko z nich prežilo? Na tú otázku vám odpovie buď internet alebo samotný film. Odporúčame však zistiť to až formou toho druhého, nech si nepokazíte zážitok. 

Hlavnú rolu veliteľa si zahrá Jamie Dornan. Okrem Dornana sa objavia aj herci, ako napríklad: Mark Strong, Jason O’Mara či Guillaume Canet. Režíuje Richie Smyth, pre ktorého pôjde o debut. On sám po hercoch požadoval, aby sa zúčastnili náročného vojenského tréningu v Južnej Afrike. The Siege of Jadotville má premiéru naplánovanú na 7. októbra, v Írsku sa však do kín dostane o čosi skôr. 

Domov
Zdieľať
Diskusia