Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2016, 22:06
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Drake nazval Eminema najlepším raperom, aký sa kedy dostal na mikrofón. Na koncerte v Detroite bol Drizzyho tajný hosť

HUDBA DRAKE EMINEM
Uložiť Uložené

Detroit jednoducho šalel.

Summer Sixteen Tour v podaní Drakea v sprievode s Futureom, dvsn a Royom Woodsom má za sebou už viaceré zastávky v USA a Kanade, kde sa okrem spomínaných interpretov objavili aj tajní hostia. V Chicagu si Drizzy potajme prizval Kanye Westa a v New Yorku to bol zase J. Cole. Máločo sa ale vyrovná tomu, čo zažili diváci počas show v Detroite. Pred jej začatím určite všetci tajne dúfali, že by koncert mohol svojou prítomnosťou poctiť Eminem, no málokto to považoval za reálne. Presne to sa však v celej kráse stalo. Legenda oného mesta sa na pódium dostala spod neho výťahom a dav šalel. Champagne Papi a Slim Shady spoločne odrapovali skladbu Forever, avšak najkrajšími bodmi večera boli jednoznačne Aubreyho slová a akt, ktorý vykonal.

Žijúcej legende hip-hopu sa totiž uklonil a Ema označil nasledovne: "The greatest rapper to ever get on the motherf*cking microphone." Akékoľvek vysvetlenia sú v tomto prípade zbytočné, najlepšie bude si prezrieť videá nižšie a zachytiť aspoň sčasti tamojšiu atmosféru. Ešte predtým si ale skús predstaviť, ako sa asi cíti Ebro z Hot 97, ktorý si proti sebe poštval Drakea tým, že žartoval a fabuloval o vymyslenom beefe práve s najznámejším belochom v hre. 



Pozri, pri kom sa odfotili.

Views from The Joe. #WelcometoDetroit Photo cred: @jeremydeputat

Fotka uverejnená používateľom Marshall Mathers (@eminem),

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia