Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2016, 22:21
Čas čítania 0:00
Jakub P.

V novom videoklipe Justina Biebera môžeš nazrieť do jeho života na turné i mimo neho

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Biebsovi tie videoklipy idú, čo potvrdzuje aj vizuál ku skladbe Company.

To, že Biebs už nie je len teenager s ofinou, potvrdil sám Kanaďan posledným albumom Purpose, na ktorom bolo počuť, že jeho tvorba postupne hudobne dospieva a on takisto. Viaceré skladby z tejto dosky obohatil o podarené videoklipy, napríklad What Do You Mean? či I'll Show You a v tradícii kvalitných vizuálov pokračuje naďalej, keďže najnovší klip kanadskej popovej hviezdy na song Company patrí rovnako do skupiny tých úspešne zvládnutých.

Posledné mesiace trávi Justin Bieber na turné k vyššie spomínanému projektu, čo ale šikovne využil ako hlavnú tematiku sprievodného vizuálu ku Company. Pomocou neho totiž môžeme nahliadnuť priamo do života speváka, ktorý toho za deň zažije naozaj mnoho. Video dokumentuje ako nahrávanie piesne Company, tak JB-ho koncerty, fotenie pre Calvin Klein a užívanie si života medzi vystúpeniami na jachte či na svahu. Krátke cameos si v ňom strihli Kanye West či Floyd Mayweather. Sleduj nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia