Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2016, 13:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Spider-Man versus Winter Soldier. Nové zábery z Civil War potešia každého fanúšika

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Už len niečo vyše týždňa nás delí od premiéry Captain America: Civil War.

Ten trailer sme čakali asi pre dvomi-tromi týždňami, no ako sa tak pozeráme na kalendár, on by vlastne ani nakoniec nemusel prísť, čo by bolo veľmi zaujímavé. Vypustiť pre takýto masívny blockbuster len dva trailery bez silnej podpory tých medzinárodných, množstva klipov či tv spotov? Žeby to v Disney/Marvel skúšali inak? Nás to len teší, snáď sa to pozitívne odzrkadlí aj na tržbách. Úvodné čísla pritom dostaneme už tento víkend. Ako je to možné? Nuž, niektoré štáty si vydobyili premiéru už na zajtrajší deň. Zajtra môžete skočiť do Francúzska, napozajtra do Nemecka a potom si to pekne vychutnať so slovenskými titulkami. 

Okrem nového televízneho spotu, v ktorom konečne vidíme niečo viac od Spideyho (nebojte, skutočne nám toho veľa neukazujú, nakoniec, Spidey je v Civil War niečo cez pol hodiny). Zdá sa, že si ho zamilujeme, či tomu však bude naozaj tak, zistíme až v kine. Okrem toho tu máme aj novinku z rozhovoru s Chrisom Evansom. Tomu zmluva po Infinity War síce končí, no veľmi rád by pokračoval v nosení štítu. Rolu si zamiloval a len veľmi nerád by končil, hoci, ak Marvel bude chcieť, aby predal štíť niekomu inému, rád to urobí. Skvelé, že? Všetci sme však asi za to, aby Chris Evans pokračoval ako Captain America. 

Domov
Zdieľať
Diskusia