Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2016, 0:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Thanosa si v Infinity War užijeme, použije však Marvel v Avengers 3 až 70 postáv?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Scenáristi Avengers: Infinity War sa rozpovedali o Thanosovi a množstve postáv, ktoré môžu použiť v dvojfilme.

Je to už azda tretíkrát, čo scenáristi upravujú svoj komentár ohľadom množstva postáv, ktoré použijú/chcú použiť/môžu použiť pre dvojdielny film Avengers: Infinity War. Po novom síce vieme, že obe snímky budú dávať zmysel aj samostatne a malo by ísť o čiastočne oddelené príbehy, je jasné, že v nich bude chcieť Marvel spojiť všetky (snáď nielen) filmové postavy, ktoré dovtedy predstaví (takže aj tie, o ktorých ešte ani len netušíme). Christopher Marcus a Stephen McFeely, scenáristi celej trilógie Captain America, boli spoločne s bratmi Russovcami (Winter Soldier a Civil War) požiadaní, aby natočili a napísali Avengers 3: Infinity War. 

Obaja už niekoľko mesiacov usilovne pracujú na scenári, pričom v minulosti prehlásili, že sa stretneme s takmer 70 postavami, konkrétne šlo o číslo 67. Je zbytočné polemizovať o tom, koho uvidíme v prvej či druhej časti Infinity War. Na to sa pozrieme až o rok-dva, kedy bude v MCU oveľa viac postáv hodných účasti v najmasívnejšom komiksovom projekte vôbec. Číslo 67 je však naozaj obrovské a predstavuje neuveriteľné množstvo hercov, postáv a materiálu. Napísať niečo takéto bez toho, aby to dopadlo fiaskom, bude veľmi náročné a je možné, že niektoré postavy jednoducho scenáristi úplne vyškrtnú. Neráta sa napríklad s The Defenders či seriálovými obľúbencami, prečo to tak je, si povieme nabudúce. Obaja scenáristi pritom len nedávno komentovali svoje predošlé vyhlásenia o 67 postavách. To je totiž číslo, s ktorým operujú pri písaní scenára. Rozhodne to nie je potvrdenie množstva postáv, ktoré dokopy v oboch dieloch uvidíme. 

Thanosa si v Infinity War užijeme, použije však Marvel v Avengers 3 až 70 postáv?


Obaja sa veľmi tešia na Thanosa a veľmi radi píšu jeho scény. Doteraz bol v MCU len akýmsi tajomným hráčom na pozadí, tentoraz sa však stane hlavným záporákom a Avengerom zatopí z prvej línie. Hrá ho Josh Brolin a momentálne sa kompetentní snažia, aby napísali skvelého záporáka. Pripravovali nás na neho dlho, a tak si sú vedomí toho, že jeho nástup musí byť veľkolepý. Prvý a druhý diel Infinity War dorazí do kín 4. mája 2018, respektíve 3. mája 2019.

Spoiler o potvrdenej účasti jednej z postáv: Režiséri Civil War potvrdili, že proti Thanosovi bude bojovať aj Elizabeth Olsen čoby Wanda Maximoff/Scarlet Witch. V komiksoch sú jej schopnosti vyobrazené na veľmi vysokej úrovni, a tak jej museli kvôli Civil War vymyslieť akýsi blok, ktorý by jej nedovolil naplno rozvinúť svoj talent, inak by bolo veľmi rýchlo po konflikte. Sľúbili nám ale, že v Infinity War nám svoj potenciál ukáže naplno. Nič vám ale nejdeme prezrádzať, už čoskoro sa dozvieme všetko podstatné. 

Domov
Zdieľať
Diskusia