Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2016, 20:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Producent Dalyb vás prevedie pilotným dielom nového videoseriálu, ktorý bude mapovať deň zaujímavých slovenských osobností

HUDBA DALYB
Uložiť Uložené

Pre všetkých zvedavých fanúšikov tu máme nový projekt, ktorý vznikol v stajni ILPP a prevedie nás jedným dňom v živote známych osobností, raperov či DJov.

Sme veľmi radi, že v našich končinách vzniká nespočetné množstvo zaujímavých projektov zameraných na rôzne lifestyle prvky, ktorých prvotným cieľom je vytvoriť niečo hodnotné, a to hlavne pre vás, fanúšikov. Častým iniciátorom podobných záležitosti je práve známy label I LOVE PARTY PRODUCTION, ktorý má aj tentokrát na svedomí zrodenie jedinečného videoseriálu s názvom ONE DAY WITH, čo teda snáď nie je potrebné prekladať. Spustením projektu zároveň stajňa ILPP mení koncept svojho fungovania z uzavretého kruhu členov na skupinu ľudí, ktorá s radosťou podporí všetko kvalitné, čo si jednoducho zaslúži pozornosť. A tak je veľmi pravdepodobné, že sa budeme s touto značkou stretávať o dosť častejšie ako doteraz. Vlastne už teraz môžeme prezradiť, že hneď na zajtra (utorok 29.3.) si pre nás label pripravil vydanie skladby rapera, ktorého meno je zatiaľ absolútne neznáme. 

Prejdime k samotnému seriálu, ktorého názov napovedá, o čom asi bude. Každý jeden diel sa bude niesť v znamení inej zaujímavej osobnosti či už z oblasti hudby, módy, športu, alebo zaujímavého zamestnania. Vďaka ONE DAY WITH budú mať zvedaví fanúšikovia možnosť vidieť, ako vyzerá ich bežný deň so všetkým, čo k tomu patrí. A teda napríklad podobne ako v dnešnom pilotnom diele s Dalybom nazrieme do ich šatníka, na pracovný stôl či do auta. Celý audiovizuálny záznam majú na svedomí Dzagy a Juraj Vice, ktorí nás tiež zobrali na vystúpenie člena košickej HAHA Crew. Teraz si už ale vychutnaj výsledok a nezabudni odoberať novinky z oficiálneho ILPP youtube kanálu.

Domov
Zdieľať
Diskusia