Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2016, 14:35
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Únik odhaľuje Samsung Galaxy S7 edge so zapnutým displejom. Dizajn prešiel iba malými zmenami

TECH DIZAJN SAMSUNG
Uložiť Uložené

Pár hodín pred oficiálnym predstavením začala kolovať internetom ďalšia fotografia, na ktorej má údajne byť nová generácia vlajkovej lode spoločnosti Samsung.

Keďže už túto nedeľu uvidíme pokračovanie úspešného modelu Galaxy S6 a unikátneho Galaxy S6 edge, frekvencia únikov začína badateľne rásť. Dnes sa dokonca objavil ďalší prírastok v podobe fotografie, na ktorej máme teraz jedinečnú príležitosť vidieť prednú stranu Galaxy S7 edge s rozsvieteným displejom. A ako je na vizuálnom spracovaní elegantnej konštrukcie vidieť, moc toho Samsung oproti minulému roku nezmenil. Novinke zrejme pribudnú zladené hliníkové rámiky a 2.5D ochranné sklo, ktoré tentokrát pokryje zadnú stranu tela hi-tech Android smartfónu. Kov má totiž ponúknuť takú farbu, akou disponuje špecifický model. Podobnú konštrukciu dostala od juhokórejského giganta aj vynovená modelová rada Galaxy A pre rok 2016. Predstavenie Galaxy S7 prebehne 21. 2. niekedy okolo šiestej alebo siedmej hodiny večer, pričom by mal fungovať kvalitný online stream priamo z miesta realizácie.

Únik odhaľuje Samsung Galaxy S7 edge so zapnutým displejom. Dizajn prešiel iba malými zmenami
Domov
Zdieľať
Diskusia