Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2016, 14:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Akčný horor z pohľadu prvej osoby nám v pôsobivom traileri ukazuje, že zabíjanie zombíkov nebolo nikdy zábavnejšie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Akčný survival horor Pandemic láka na zaujímavé spracovanie. Dej budeme totiž sledovať z pohľadu prvej osoby.

Tento trailer sa celkom podaril, aj keď nebudeme predstierať, že sa z neho nedalo vyžmýkať niečo viac. Pandemic je zasadené do zombie apokalypsy, do ktorej nás dej vrhne očami hlavnej postavy, pri ktorej si budeme pripadať, že sme to vlastne my. Autori sa pritom opierajú o podobnosť s hrami, čo je cítiť aj v traileri. Pôjde o akčný survival s prvkami hororu, pri ktorom budeme dúfať, že tých trasúcich sa záberov bude čo najmenej. Predsa len, všetci vieme, čo sme na Cloverfielde až tak veľmi v láske nemali. 

Zdá sa, že aj v tomto filme bude viacero úrovní zombíkov, nejaké prekvapenia v každom prípade užijeme až priamo pri sledovaní, no zatiaľ to vyzerá tak, že sa väčšinou bude zabíjať nemŕtvych na desiatky, zatiaľ čo dej vyvrcholí snahou o prežitie. V prvej upútavke nižšie vidíme, že nie všetci to prežijú, a niečo nám hovorí, že to bude prípad aj hlavnej postavy. U nás sa filmu v kinách nedočkáme, no 5. apríla by mal byť dostupné na VOD. Zaujal vás trailer na Pandemic, akčnú film z pohľadu prvej osoby?

Domov
Zdieľať
Diskusia