Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2016, 13:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Únos triednej knihy tentoraz prebehol s množstvom krvi, streľby a humoru

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Stredoškoláci z Novej Bane natočili akčné kradnutie triednej knihy, ktoré obohatili podarenými efektami a humorom.

Po dlhšej prestávke sa vraciame s článkom, ktorého obsah tvorí amatérska práca z našich končín. Aj tentoraz pôjde o kradnutie triednej knihy, ktoré sa každým rokom zlepšuje ako po „hereckej“, tak najmä technickej stránke, pričom sa mladíci môžu pochváliť aj zaujímavými scenármi. Niektoré videá sú celkom originálne alebo vtipné, čo je prípadom aj toho dnešného. To nám zaslali žiaci 4. A GFS z Novej Bane a je vidieť, že si na ňom dali záležať. Od kulís, cez uspokojivé výkony pred kamerou až po pár podarených gagov. Chybičky sa dajú nájsť všade, tentokrát však radšej pomlčíme a necháme to na vás v komentároch.

Ak vás video zaujalo, asi budete chcieť siahnuť aj po ďalších. Máme tu pre vás zaujímavý, mierne hororový únos, akčné poňatie zábavnej povinnosti maturantov, ale i klipovú, skvele natočenú verziu. Ktorý únos sa zatiaľ páči najviac vám? Ak si myslíte, že vaše video je rovnako kvalitné, alebo dokonca rovno lepšie, posielajte ho aj s príslušnými informáciami či fotkami na [email protected]. Oveľa radšej ešte uvítame, ak sa budete chcieť podeliť o vašu skutočnú, filmársku tvorbu. Ak nás dostatočne zaujme, uverejníme ju, ak však nie, netreba zúfať. 

Toto nám k videu poslal jeden zo žiakov: Na začiatku sme sa ako trieda dohadovali, aké kradnutie triednej knihy vlastne chceme mať. Bolo viacero nápadov, ako napríklad na motív Hornej Dolnej, nakoniec sme si vybrali tento drsnejší motív. Kedže sa v našej triede nachádzajú viacerí motorkári, bolo podmienkou, že do videa sa zaangažuje aj motorka :) Celý scenár vymysleli naši spolužiaci Maťo a Timo. Mali to ťažké, kedže spolupráca v našej triede nebola najlepšia (to si pamätáme asi všetci, čo? pozn. red). Celé video sme natáčali 3 dni. Najviac nám sťažil natáčanie dážď, keďže scény s motorkou sme naplánovali na sobotu a celú sobotu pršalo. Veľká vďaka patrí aj vedeniu našej školy za to, že nám vyšli v ústrety a nechali nám k dispozícii priestory školy. Natáčanie bolo zdĺhavejšie, keďže jednu scénu, ktorá vo videu trvala len pár minút, sme my museli natáčať aj pár hodín. Chceli sme to mať proste profesionálne ;) a myslím , že sa nám to podarilo. Rekvizity sme si doniesli či vyrobili, no tie reálnejšie sme si požičali z nášho Army shopu (ďakujeme jemu, našej pani triednej učiteľke a Erikovi, ktorý nám natočil video zadarmo!). 

Domov
Zdieľať
Diskusia