Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2015, 13:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sacha Baron Cohen je v akčnom traileri pre novú komédiu najväčší chuligán Anglicka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Takmer 3-minútový trailer nám ukazuje to, v čom je Sacha Baron Cohen najlepší - v bavení ľudí.

Brothers Grimsby už upútalo skvelým prvým trailerom, no a už tu máme aj druhý, ktorý toho odhaľuje podstatne viac. Stále je zábavný, stále je aj trochu akčný, a tak presne vieme, čo od filmu v marci čakať. Dej hovorí o obávanom špiónovi z britskej služby (Mark Strong), ktorý musí do svojej akcie zapojiť aj flákača a chuligána, ktorého hrá práve Cohen. Zhodou okolností ide o jeho brata. Práve on spôsobí, že je na jeho hlavu vypísaná odmena a tak začína holý boj o prežitie. 

Cohenovi bude na plátne asistovať perfektný Mark Strong, ktorý je zhodou okolností najsmrteľnejší špión na svete a jediná vec ešte nebezpečnejšia, ako jeho schopnosti je... no uhádli ste, jeho brat (Sacha Baron), ktorý trávi svoj voľný čas futbalovými výtržnosti či rôznymi inými vylomeninami. Na plátne bude okrem iných asistovať aj trojica krásnych dám ako Isla Fisher (Now You See Me), Penélope Cruz (Blow) či Annabelle Wallis (X-Men: First Class). Film natáča šikovný Louis Leterrier, ktorý má pri mene filmy ako Kuriér a Now You See Me. O scenár sa s Cohenom postarajú Peter Baynham (nominovaný na Oscara za scenár k Boratovi) a Phil Johnston (Wreck-it Ralph). Premiéra je naplánovaná na 4. marca nasledujúceho roka, tak naň nezabudnite.

Domov
Zdieľať
Diskusia