Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. novembra 2015, 20:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ice Cube, Nicki Minaj a mnohí ďalší vtipkujú v zábavnom traileri pre komédiu Barbershop 3

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem Ice Cuba či Nicki Minaj uvidíme aj Tygu či Commona a ďalšie známe herecké tváre v úsmevnej komédii Barbershop 3.

Ak pozerávate telku alebo máte radi Ice Cuba, pravdepodobne ste videl jeden z dvojice filmov tvoriacich sériu Barbershop, v ktorých si hlavnú rolu zahral práve Ice Cube. Prvý film dorazil v roku 2002, pokračovanie zase o dva roky neskôr. 15. apríla 2016 sa dočkáme tretej časti, ktorá by mala príbeh uzavrieť, ak by však zarobila, pravdepodobne by sme sa dočkali aj 4. časti. Režírovať bude Malcolm D. Lee (Scary Movie 5, Best Man...), pričom o scenár sa postarali Kenya Barris (Black-ish) a Mark Brown, ktorý spolupracoval na scenári pri prvých dvoch filmoch. Hlavnú rolu si zopakuje Ice Cube, no a dočkáme sa aj viacerých navrátilcov, ale aj nových prírastkov. Tešiť sa môžeme na mená ako Cedric the Entertainer, CommonSean Patrick ThomasAnthony Anderson (kedy, dočerta, tak schudol?)Lamorne Morris, Nicki Minaj, Regina HallEve, či Jaszmine Lewis.

Dej sa posunie o 10 rokov, kedy už z čisto mužského holičstva ostalo máločo. Stále sú tu hlavné postavy s nožničkami v rukách, no aby obchod prežil, mužské a ženské kaderníctva sa spojili v jedno, čo vyústi v mnoho potyčiek a vtipných momentov. Ich najväčším nepriateľom ale rozhodne nebude opačné pohlavie. V uliciach sa totiž schyľuje k nebezpečným situáciám. Pobavil vás prvý trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia